χαχαχ............
Printable View
Ευτυχώς προλαβα κ παντρεύτηκα, αλλιώς την είχα βάψει! Εμένα είναι "της παντελονατης σχολής του Γκλετσου" (πριν ψησει το ψάρι και από τις δύο πλευρές)! Έτσι τον πειραζω αν με πιάσει το φεμινιστικό! Πάντως άντρα χωρίς κόμπλεξ δύσκολο να βρεις, όπως και γυναίκα μάλλον.
Αμ το κολλητο παντελονι που εχει μηκος μια παλαμη πανω απο τους αστραγαλους το ξεχασατε; Γκοτζαμ αντρας τριαντα χρονων που λεει και η μαρια ελενη με μουσια δυο μετρα και παντελονακι 3/4 σα μεσηλικη μαμα; Αν εχει και τιραντα δενει το πακετο χαχα
Στο ύφος νομίζω τα χαλαμε! Αν κ με τα τατουάζ παραγινε το κακό!
Είδη αντρών:
Ένα είναι ο όμορφος,καλογυμνασμένος που τον θέλουν όλες οι όμορφες.
Σε σε μου πρέπει να τη μάθεις τι πλάκα παρά τα προβλήματα πρέπει να μάθεις να τα ξεχωρίζεις αυτά πότε κάνεις χαβαλέ ποτέ μιλάς σοβαρά με ποιους θα μιλάς σοβαρά με ποιους θα κάνεις πλάκα όλα αυτά είναι μαθήματα που δε στα λέει κανείς τα μαθαίνεις μόνος σου
Ο μουράτος = αυτός που εντυπωσιάζει, προσπαθεί να κερδίσει γκόμενες με τη φιγουρα, την επιτυχία, τα κονέ, τα ακριβά αξεσουάρ, και φυσικά το καλογυμνασμένο σώμα.
Ποιές γουστάρει? τις καλλίγραμμες μοντέλες, με το υπερβολικά αδύνατο κορμί, σπαστά μακριά μαλλιά, εντυπωσιακούς γυμνασμένους γλουτούς! (η επιφάνεια εργασίας του είναι γεμάτη από γλουτους που ποζαρουν σε παραλιες),άντε στο μπούστο μπορεί να κάνει εκπτώσεις..., μανικιούρ-πεντικιούρ που τραβάει τα βλέμματα, που είναι και κυρίες και ατακτούλες, ανάλογα με την περίσταση.
Κυκλοφορεί κυρίως με τζιπ.
Συχνάζει σε μουράτα μπαρ, εστιατόρια και κοσμικά νησιά!
Πώς είναι εμφανισιακά? επιμελώς ατημέλητος, δηλαδή αξύριστος 4-5 ημερών, τζιν παντελονι, πουκάμισο, σακάκι, κοντοκουρεμένο μαλλι, βλεμμα ολίγον μπλαζε αλλά και επαναστατικό. Καλογυμνασμένος παντα!, και καλο παιδί και τρελο ξενύχτι!
Ο μουσάτος είναι μουρατος