Originally Posted by
elis
Θα στα πω με λεπτομέρειες θα πας σε ένα ξηροκαρπαδικο από αυτά τα γνωστά εν καρπω ο παραγωγός κλπ ότι έχετε εκεί θα πάρεις βρώμη και σταφίδες κι ότι άλλο θέλεις έχει πολλά θα τα βάλεις σε ένα μπολ και θα το φας με χυμό είναι γλυκό με γάλα είναι βαρύ εγώ θέλω βαρύ για να μην πεινάω να φάω μετά μεσημέρι αυτό το πρωινό το παίρνουν αυτοί που ασχολούνται πολύ με γυμναστική και διατροφή είναι εγγυημένο τώρα άμα καπνίζει εγώ καπνίζω ένα καπνό χωρίς πρόσθετα να ψάξει να ρωτήσει να του φέρουνε εγώ κάνω άσσο άνευ έτσι λέγεται αλλά έχω ακούσει και πουεμπλο αυτά μπορείς να τα παραγγείλει από το ίντερνετ άμα δεν έχετε εκεί αν και σε ένα μαγαζί να πας λίγο μεγάλο και να το ζητήσεις θα στο φέρουν τώρα γυμναστική όταν λέμε μπορούμε να βάλουμε και μια δραστηριότητα ελαφριά κανένα τρίωρο αλλιώς βάρη για κανένα δίωρο πολύ χαλαρά χωρίς άγχος μόνο χαβαλέ θα μιλάτε ότι σας ανεβάζει τη διάθεση διάβαζε ανέκδοτα και λέγε ανάλαφρα πράματα ύπνος μέχρις τις έντεκα το βράδυ πρέπει να έχει κοιμηθεί με πρόγραμμα γενικά το πρόγραμμα και να έχει κάτι να κάνει απλό που να κουράζεται λίγο όχι κομμάτια ή κούραση βοηθάει ξύπνημα εννιά το πρωί δηλαδή ένα δεκαωρο που δεν φαίνεται και κανένα τσάι χαμομήλι το απόγευμα για καλή υγεία αυτά όλα είναι εγγυημένα με δέκα αστέρια Μισέλεν