ΑΑ ΚΑΛΑ ναι εννοειται οτι δεν σημαινει οτι αγαπουν ολα τα παιδια...
δεν συμφωνω κ γω με το οτι η ολοκληρωση εινια να κανεις παιδια..για μενα ολοκληρωση ειναι ο.τιδηποτε μας κανει ευτυχισμενους κ μας κανει να αισθανομαστε πληροτητα..ειτε εινια καποιο χομπυ, ειτε παιδια, ειτε σχεση..ο.τιδηποτε που σε κανει να νιωθεις απλα ηρεμος κ χαρουμενος.καποτε το θεμα παιδι το ειχα σαν κατι ρομαντικο μεσα στο μυαλο μου..μεγαλωνοντας αντιληφθηκα πως το μεγαλωμα ενος παιδιου δεν ειναι καθολου ρομαντικη αποφαση..αλλα ειναι μια δουλεια η οποια απαιτει ισορροπια, ηρεμια κ μεγαλη ευθυνη.
κ οσες ονειραυτηκαν ενα παιδι με τον συντροφο τους...πολλες απο αυτες μη πω ολες γυρισαν κ ειπαν οτι δεν εχει καμια σχεση με το ρομαντικο της υποθεσης.
πιθανον ειμαι πολυ ρομαντικη για να μου χαλασω την πραγματικοτητα μου με ενα παιδι..
καλα εινια τα παιδια..αλλα των αλλων που λενε.
εγω θελω απλα να ειμαι ελευθερη!
επιπλεον εχω αναπτυξει μια αισθηση..οτι δεν θελω να μεγαλωνω ανθρωπους..
προτιμω να μεγαλωνω ζωακια..να βοηθαω ανυπερασπιστα πλασματα κ ηδη εχω 2 μικρα σκυλακια τα οποια ειναι η ζωη μου! περναω υπεροχα μαζι τους, εχουν πολυ πλακα! ειναι σαν μωρακια κ αυτα..θελυον προσοχη κ υπευθυνοτητα..κ το παν για μενα ειναι οτι ειναι τοσο αθωα οποια ηλικια κ να φτασουν..
οι μικροι ανθρωποι γινονται μεγαλοι ανθρωποι ρε γμτ...αυτο ειναι που με χαλαει...
υ.γ. νομιζω πως μαμησαμε το θεμα της θεματοθετριας...χοχοχο