θα σου ελεγα να μην μπαινεις στην διαδικασια να δηλητηριαζεις το μυαλο σου κ την σχεση σου..ο.τι ειναι να γινει θα γινει..ολα τα αλλα απλα σε ταλαιπωρουν κ σε κανουν δυστυχισμενο..στην τελικα εγω εχω μια θεωρια που την λεω "αν με απατα καλυτερα να μην το μαθω"
αν κατσω κ σκεφτω ο.τιδηποτε περι απιστιας ολα θα τα δω υποπτα..
επιπλεον εχω κ μια αλλη θεωρια.."ο.τ γινει θα φανερωθει καποια στιγμη γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια"
θα σου πω το εξης..ο συντροφος μου διατηρουσε κρυφο προφιλ κ καυλιαρικο στο fb..καποια στιγμη εκατσε κατα λαθος επειδη το αφησε ανοιχτο κ το ανακαλυψα..το τι ειδα μεσα..αστο καλυτερα..τερατα!
ενιωσα προδωμενη κ ημουν ετοιμη να φυγω απο το σπιτι..το συζητησα μαζι του, μου ζητησε συγγνωμη κ ειπαμε να το ξαναπροσπαθησουμε μαζι..τελικα συγχωρεσα κ προχωρησαμε παρακατω..αυτο εγινε 2 χρονια πριν..
τωρα ειμαστε οκ..να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν το ξανακανε αυτο το πραμα..ή αν θα το ξανακανει..δεν θελω να μπαινω στην διαδικασια καν..εγω θα αρρωστησω..οποτε απλα ζεις την σχεση σου κ αν συμβαινει κατι τετοιο καποια στιγμη θα το καταλαβεις..
αν μπαινεις λοιπον στην διαδικασια να σκεφτεσαι γιατι αγορασε ενα κραγιον κ ενα βρακι παραπανω..εκει το εχασες το θεμα..απλα θα κουραστεις, θα κουρασεις κ θα αγανακτησεις..+ οτι ολα θα τα βλεπεις υποπτα..
σου μιλαω εγω που εχω ολη την ωρα ενα κιν στο χερι...κ δεν κοιταω γυρω μου..δεν μιλαω με κανεναν γκομενο ουτε καυλαντιζω..ολη την ωρα βλεπω ηλιθια βιντεο..μιλαω με φιλες, βλεπω τι ποσταρουν οι φιλοι μου κ τετοια..
τωρα συμβουλες του τυπου παρακολουθησε την ειναι κατι απαραπανω απο μαλακια για μενα..αν ειναι να ξευτιλιζομαστε ετσι..αστο καλυτερα μεινει μονος σου..αυτα ειναι ξευτιλισμενα πραματα κ μη πεφτεις σε αυτο το επιπεδο.