Originally Posted by
Mελίνa
Ναταλια το ποστ σου μου φαινεται το πιο αισιοδοξο απ' ολα και μακάρι να μπορούσε να βρει μια στέρεη θεση μες στο μυαλο μου και να το πιστεψω πραγματα οτι μπορει να συμβει και σε μενα...
(Ρε σεις, σας βλεπω ολους να θυμαστε να βαζετε τους τονους κανονικά και σας ζηλευω, εγω εχω συνηθισει να γραφω ατονα και ολο το ξεχνάω οσο και να μην μου αρεσει να τα βλεπω ατονα μετα)
Με την αυτοματοποιηση το ειχα παθει μετα απο καταθλιψη που μου κρατησε πολυ καιρο, δύο χρόνια και κατι, και μπηκα στον αυτοματο πιλοτο και απλώς ημουν σπιτι-δουλεια-σπίτι και μετα στο σπίτι ηλίθια pc games, βιβλία, πειραματισμοι στη μαγειρικη.. Για την ακριβεια τα παιχνιδια μου ειχαν γινει λιγο εμμονη, και ανυπημονουσα να γυρισω απο την δουλεια για να παιξω αφοσιωμενη εξ ολοκληρου σε αυτα γεμιζοντας ταυτοχρονα το στομαχι μου με τα πειραματα μου εωσοτου ξεραθω το βραδυ στον υπνο. Τοτε βεβαια μπορουσα και κοιμομουν ακομα. Ειχα ομως κατι καλο να περιμενω η αληθεια ειναι, πιο πολυ σαν ιδεα, που μου φανταζε ισως και μη υλοποιησιμη την πρωτη περιοδο, αλλα οσο πλησιαζε ο καιρος τοσο μου γινοταν στοχος και εντελει πραγματοποιηθηκε. Επροκειτο για ενα ταξιδι σε εναν συγκεκριμενο μακρινο προορισμο μαζι με μια φιλη. Βεβαια, τοτε υπηρχαν και τα λεφτα για κατι τετοιο, που πλεον δεν υπαρχει ουτε η αναμνηση τους. Μετα το ταξιδι, συνηλθα λιγο, αρχισα να μπαινω ξανα στο "παιχνιδι της ζωης", για λιγο ομως, γιατι εφαγα ακομα μια κατραπακια. Και εζησα στον αυτοματο μετα απο ενα πιο συντομο καταθλιπτικο επεισοδιο, για πολυ καιρο. Χρονια. Και πανω που αρχισα να τα καταφερνω να προσαρμοζομαι σε αυτο και να μην με νοιαζει, ηρθαν τα πανω κατω. Απο τοτε δεν εχει σταματησει η κατρακυλα. Εχω προσπαθησει πολλες φορες να πεισω τον εαυτο μου να μην ενθουσιαζεται και να μην χαιρεται γιατι ξερω μετα τι ακολουθει, αλλα δεν με ακουω. Αφηνομαι στον ενθουσιασμο και στα ονειρα, να στα μουτρα μου. Για να κυλιεμαι μετα στα πατωματα. Οποτε με τι κουραγιο να προσπαθησω να το ξεπερασω και το τωρινο και αν το ξεπερασω να μπω παλι στον αυτοματο, να μου παρει χρονια να προσαρμοστω και φτου κι απ την αρχη για μια ακομα κατραπακια και κατρακυλα;