Με τον άντρα σου βλέπονται καθημερινά;
Printable View
Με τον άντρα σου βλέπονται καθημερινά;
οπως εισαι..σουταρε τον..
θα σ πω κατι.....σαν αντρας....
οταν αποφασισω να κερατωσω μια γυναικα εχει τελειωσει για μενα....αμα της το κανω μια ,μετα γινεται συνεχομενα και συστηματικα...
το ολο θεμα ηταν να μην απιστησει...αφου το εκανε δεν θα μεινει εκει,.....
τωρα δικο σ θεμα ειναι αν θα τον συγχωρησεις η οχι...για μενα τουλαχιστον τραβα το λιγο στα ακρα...μην τον συγχωρησεις με την μια...
γτ θα στο ξανακανει....
παντως σε βλεπω πολυ χαλαρη....και αμα το θεμα το αντιμετωπισεις πολυ χαλαρα...θα το ξανακανει να μην σ πω και τωρα π μιλαμε παλι στελνει με την αλλη....
Γεια σου Δημητρα, πφφφφ τα μάτια μου παραλίγο να κολλήσουν πίσω στο κρανίο μου με αυτά που διαβάζω, τοσο πίσω πηγαν. Α στο καλό ναυτία με έπιασε.
Το να περνάς όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο κατευθείαν στην επιθυμία για συγχώρεση λένε πως δεν είναι συγχώρεση αλλά ΑΡΝΗΣΗ. Ότι δεν έχει επεξεργαστεί με το σοκ τι φαση παίζει. Επίσης αντί να τσατιστεις με τον άντρα σου τσατιζεσαι με αυτήν. Καλά καλή πατσαβουρα και αυτή (δε θέλω κουβέντα επί του θέματος από κανέναν, έτσι το βλέπω τέλος) αλλά ο άντρας σου χειρότερος. Δεν είναι κάνα αβουλο ον.
Λογικά θα περάσεις όλα τα στάδια...άρνηση, διαπραγματευση (μήπως φταιω μα μου), θλιψη, θυμό, ηρεμία και ίσως συγχώρεση.
Μέχρι να στενοχωρηθείς καλά καλά, να τσατιστεις με τον άντρα σου και να βγάλεις όλη σου τη πικρα συγνώμη αλλά @@ συγχώρεση θα είναι. Φόβος είναι επειδή είστε τοσα χρόνια μαζί, έχετε παιδί και νιώθεις ψιλομηδενικο με όλο αυτό.
Όπως το βλέπω εγώ δεν πρέπει να το καταπιείς...θα σε τρωει. Εφιαλτες με αυτούς μαζί δεν βλέπεις? Εγω έβλεπα κάμποσους...δεν υπάρχει υγιής συγχωρεση εξπρές απλα θα νιωθεις σκατά σε ένα κούφιο γαμο.
Δεν σας ξέρω για να χαρακτηρισω και τον γάμο σας με συγχωρείς, αλλα αποκλείεται να έγινε αυτό και να είναι όλα καλά και ρόδινα κατά τα άλλα και να σε αγαπά όπως λες. Μέχρι να τα πάρεις μαζι του στο κρανίο και μέχρι να το αναγνωρισετε και οι δύο ότι έγινε αυτό και αυτό και μέχρι να λάβει αυτός ενεργο επανορθωτικη δράση για να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις δεν θα το ξεπεράσεις. Και μετά πρεπει να τα λυσετε μεταξύ σας και μπλα μπλα....το είχα ψάξει τόσο πολύ κάποια φάση.
Αλλά να σου πω κάτι;
Αν σε είχε ήδη αρκετα δεδομένη για να σε απατήσει σκεψου ΠΟΣΟ πιο δεδομένη θα σε έχει τώρα που ξέρει ότι το ξέρεις και κάθεσαι...είναι σα να του λες πλεον με το τρόπο σου ενώ ετοιμάζεται να πάει στην επόμενη γκομενα "καθαρό βρακι εβαλες;;; Προφυλακτικό να βάλεις ε; Φιλάκια τα λέμε το πρωί!" Λολ...με συγχωρείς για τα γραφικά παραδείγματα αλλά έτσι είναι...τώρα όχι απλα το υποψιάζεται, ξέρει ότι δεν πας πουθενα.
Και δεν μετάνιωσε που σε απάτησε αν ειδες μετανοια όπως λες στα μάτια του (δε θα σου διηγηθω τα οσκαρικά ρεσιτάλ ερμηνείας του δικού μου, τεσπα), μετάνιωσε που πιάστηκε. Μεγάλη διαφορά να ξέρεις.
Τι να σου πω...να χαλάσεις την οικογένεια σου; Εγώ πλεον αυτό θα έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατι δε θα το έβλεπα καν ότι τη χαλασα εγω, αυτός την χάλασε βασικα με τις πράξεις του.
Αλλά καθένας είναι διαφορετικός και ναι εσύ τον ξέρεις καλύτερα και ναι το μετάνιωσε κλπ... Δεν θα επιμεινω αν αυτό θες. Αλλά να ξέρεις είναι πααααρα πολυ επίπονη και δύσκολη ή διαδικασία του να χτισετε κάτι ουσιαστικό και μία καποια εμπιστοσύνη και ποιοτική σχέση ξανα (που δεν ξέρουμε και καν αν το θέλει αυτός και απαιτείται σε μεγαλο βαθμό ή συνεργασία του)...και άδικα επικεντρώνεσαι σε αυτήν, στον μαλάκα τον άντρα σου πρέπει να επικεντρωθείς (χάρισε μου τον χαρακτηρισμό, σορυ λολ)....
Κατά τα άλλα συμφωνω με νικ.
Εφόσον είναι περισσότερο γνωστή, ακόμα καλύτερα. Μην ασχολείσαι καθόλου μαζί της. Δώσε στον άντρα σου να καταλάβει ότι έκανε λάθος και είναι υπόλογος απέναντι στο γάμο σας. Δείξε του ότι τον αγαπάς όμως και ότι τον συγχωρείς. Όχι μόνο τύπους, αλλά και ουσία. Σε κάθε περίπτωση, αν δεις ότι τα πράγματα γίνονται χειρότερα, ζήτησε κάποια συμβουλή από κάποιον πνευματικό.
ναι οσον αφορα την συγχρεση ..νομιζω οτι εχει σταδια μεχρι να φτασεις μεχρι εκει..συμφωνω με ναταλια.
δεν γινεται ετσι ευκολα..κ τοσο αναιμακτα..εγω που εκανα βλακεια ..με ειχε κανα μηνα και κατι στο περιμενε ..στην αγωνια..ειχα μετανοιωσει κ εννοειται δεν εκανα ξανα κατι..αλλα η αγωνια που εζησα...που επρεπε να κανω μοκο καποιες μερες μεχρι να επεξεργαστει εκεινος κ να ειναι ετοιμος για συζητηση..τι περασα..απαπαπα!
το ιδιο κ εγω..οταν μου εκανε αυτος την βλακεια χρειαστηκα πολυ χρονο..να περασω τα σταδια..θυμου.θλιψης,συγχωρ εσης κ αποδοχης αργοτερα..δεν ειναι ευκολα αυτα τα πραματα..τωρα θα ακολουθησουν ζυμωσεις λογικα μεσα σου κ σε εκεινον κ σε εσενα.. κ στον γαμο σας..
ειναι πικρα το ξερω..επισης μεγαλη πικρα ειναι να κανει καποιος κατι..κ να μην τον συγχωρεσουν ποτε..ενω εχει δειξει σημαδια μετανοιας...σκεψου το κ αυτο..δηλαδη αν κλαιει κ εχει πραγματικα ο ανθρωπος μετανοιωσει ειναι πολυ ασχημο να μην εχει μια δευτερη ευκαιρια...ολοι αξιζουμε μια δευτερη ευκαιρια..ολοι μα ολοι οι ανθρωποι στον κοσμο.
εγω προσωπικα διμιτρα θα σπω να μην τον συγχωρησεις απο τη σταση τ θα σπω οτι εκανε συστηματικα...και επιμενω σ αυτο..
Τωρα αν θες να φυτρωνουν κερατα για την υπολιπη ζωη σ ,συγχωρεσετον...
και ανξιους οχι δεν αξιζουν ολοι μια δευτερη ευκαιρια...
Σε μερικα πραγματα στην ζωη σπρεπει να εισαι καθετος και να τα κοβεις μ την μια...........
φαντασου οτι για να σβησε και τα μηνυματα τι θα γινοταν..σκεψου λιγο αμα δεν τον επιανες θα σ φοραγε τα κερατα αιωνια...
τι να συγχωρησεις δλδ?λιγο εγωισμο δεν εχεις?
ριξτοτυ μια κλωτσια να ησυχασεις..αλλιως κοβω το κεφαλι μ οτι θα σε κερατωνει μεχρι τα βαθια γεραματα
Συμφωνώ στο να μην ασχοληθείς με την κοπέλα , τζάμπα ενέργεια θα καταναλώσεις αντί να κάνεις φόκους στον άντρα σου...άμα σκας βέβαια απολύτως κατανοητό.......
Η μη συγχώρεση, στο 95% των περιπτώσεων, πράγματι, βοηθάει και αυτόν που έκανε το λάθος ώστε να πάρει μάθημα και βίωμα και να βελτιωθεί στη ζωή του.
Εδώ όμως δεν ταιριάζει αυτό, γιατί έχουμε γάμο και παιδί στη μέση.
Και ο άντρας και η γυναίκα είναι εξίσου υπόλογοι απέναντι στο Θεό, και στο παιδί τους επίσης.
poio θεο ρε μαγκα παπας εισαι?
και επειδη εχουν παιδι?τι?θα καθεται να τρωει κερατα αιωνια?
εγω τις το λεω εκ πειρας οποια σχεση ειχα και επεζαι το ματακι μ...τελειωνε εκει αμα την κραταγα ηταν για να την ξεφτιλιζω σαν ανθρωπο και δεν νομιζω οτι το αξιζει κανεις αυτο....
δεν υπαρχει συγχωρεσει....εφοσον το κανεις πρεπει να ερθεις αντιμετωπος με τις πραξεις σ
Κι εγώ τον κόβω να χαίρεται ότι φτηνά την γλιτωσε...και το ότι κάθεται δε σημαίνει ότι σε αγαπα. Μπορεί να σημαινει ότι έχει το σπιτικό του και χαζος είναι να το χαλάσει αφού μπορεί να πηδάει ήσυχα εδώ κι εκεί και να μη βγάζεις κιχ; Έχετε ένα σπιτικό μαζί, φροντίζεις κάποιες ευθύνες, μεγαλώνεις το παιδί του, βολικοτατα όλα. Τεσπα δεν θέλω να σε πικραινω με πράγματα που ίσως δεν είχες σκεφτεί ή ίσως δεν ισχύουν ούτε να επεμβαίνω πολύ. Αλλά βλέπω ότι βιαζεσαι υπερβολικά να τον συγχωρήσεις και αυτό μάλλον δεν είναι απο αγάπη(χωρίς να εννοώ πώς δεν τον αγαπάς), απλα δεν σέβεσαι τον εαυτό σου...σκεψου πόσο θα σε σέβεται αυτός από εδώ και έπειτα.
Θες να είσαι με κάποιον που δεν σε σέβεται;
Δες, μπορείς να κερδίσεις ξανά το σεβασμό του; Πως;
Εσενα σου φαίνονται οκ νορμαλ οι επιλογές του; Τον θαυμάζεις για αυτές;Εγκρινεις; Δεν έχει πεσει στα μάτια σου; Σκεψου τα ολα αυτά λίγο καλύτερα...
Ναι αλλά δεν είδα ή θεματοθετρια να ψάχνεται αν το μετάνιωσε ο άλλος στα αληθεια όχι, βιάστηκε πολυ να το περάσει στο ντουκου, πως ξέρει τόσο γρήγορα αν μετάνιωσε αυτός ή όχι; Χωρια που δεν έχουν συζητήσει τπτ καλα καλά από ότι κατάλαβα...και η αντίδραση του ήταν ή αντίδραση ενός που οντως είναι σε φαση "φτηνά τη γλιτωσα, ας κάνω λίγο το λυπημένο κουτάβι για φουλ εφέ και πάμε παρακάτω"...δεν είδα καμιά ουσιαστική διεργασία από κανενός τους τη πλευρά. Άμα δε του τριξει ή άλλη τα δόντια ότι άντε γεια το λιγότερο τι να τον νοιάξει και θα νιώθει και τυψεις;
θα σ πω την γνωμη μου....οταν καποιος το κανει και τον συγχωρεσεις θα το ξανακανει ,ειτε γτ πιστευει οτι δεν θα ξαναπιαστει και θα προγυλαγεται...ειτε γτ πιστευει οτι θα τον ξανασυγχωρησεις..
εγω σαν αντρας θα πω..το οτι οταν μια κοπελα την κερατωσα μικροτερος οταν ημουν...μετα δεν ειχα καθολου θεματα να τ ξανακανω στην ιδια κοπελα και με αλλη....
ε εσυ ρε ανξιους θα εισαι εξεραιση δεν ειναι ολοι ετσι