πολύ ωραίο cube αυτό που έγραψες για τη θετική δράση!!
έτσι είναι πράγματι.. η θετική σκέψη δεν λέει τίποτα.. είναι ισοδύναμη με την αρνητική όσο δεν υλοποιείται..
και όσο για αυτά που μου προτείνεις, το ξέρω υπάρχουν πράγματι άπειρα πράγματα να κάνω..
αα δεν οδηγώ παρεμπιπτόντως.. ούτε αυτοκίνητο, ούτε μηχανή..
είχα πάει πρόπερσι να κάνω μαθήματα οδήγησης, μου ζητάγανε χαρτιά γιατρού παθολόγου και οφθαλμίατρου.. έκανα τη βλακεία να δείξω στον παθολόγο το βιβλιάριο όπου γράφει το φάρμακο που παίρνω.. και από τότε δεν το ξανακυνήγησα το θέμα με την οδήγηση..
επειδή πρέπει με κάποιο τρόπο να μην καταλάβουν οι γιατροί ή οι δάσκαλοι οδήγησης ότι παίρνω φάρμακα.. αλλιώς, αν θα πρέπει να ανανεώνω το δίπλωμα κάθε τρεις και λίγο..
Και νομίζω ότι οι γιατροί μπορούν να μπαίνουν στο σύστημα συνταγογράφησης και να βλέπουν τα φάρμακα που παίρνω..
δλδ και χωρίς να τους δείξω τώρα το βιβλιάριο, έχω την εντύπωση πως οι γιατροί θα μπορούν να δουν τί παίρνω από φάρμακα..
γι' αυτό έχω αναστείλει προς το παρόν το δίπλωμα οδήγησης.. αν και θέλω πολύ να βγάλω..
Τώρα, ναι, πράγματι αν έχουμε πολύ χρόνο, αρχίζουμε και σκεφτόμαστε αρνητικά, το ρίχνουμε στο φαΐ και κάνουμε ένα σωρό λάθη..
ωραίες οι ιδέες σου για το πώς να γεμίσω τον ελεύθερό μου χρόνο..
το θέμα είναι ότι την ώρα εκείνη που δεν έχω τί να κάνω, το μυαλό μου πάει αυτόματα στο να φάω..
προτιμώ το να φάω απ' το να κάνω οτιδήποτε άλλο..
και αυτό είναι που δεν ξέρω πώς να ελέγξω και πώς να αλλάξω..
αα ούτε το Proficiency έχω πάρει..
και γυμναστήριο είχα ξεκινήσει φέτος.. πήγα το μήνα Οκτώβριο και τώρα το Νοέμβριο..
πληρώνω μήνα- μήνα, επειδή είμαι ικανή αν πληρώσω για έξι μήνες πχ, να το παρατήσω όπως έκανα και πρόπερσι και να μην πατήσω για τρεις μήνες.. και πάνε χαμένα και τα λεφτά έτσι..
Η λύση για μένα είναι να φεύγω απ' το σπίτι τα απογεύματα.. αφού τα πρωινά έτσι κι αλλιώς λείπω, μιας και κάνω την πρακτική.. να λείπω για 5-6 ώρες.. να απασχολούμαι κάπου δλδ και να γυρνάω σπίτι το βράδυ, για να φάω κάτι ελαφρύ και να κοιμηθώ..
ή θα συνεχίσω το γυμναστήριο ή πρέπει να βρω κάτι άλλο που να με απασχολεί περισσότερες ώρες..
δεν ξέρω.. θα δω..
πρέπει με το που γυρνάω σπίτι το μεσημέρι, να τρώω το φαγητό μου, να ξαπλώνω λίγο, και μετά να φεύγω σφαίρα απ' το σπίτι, να λείπω για 5-6 ώρες και να γυρνάω το βράδυ πάλι σπίτι..
τώρα τί θα είναι αυτό δεν το έχω βρει ακόμα.. κάτι που να μην χρειάζεται να πληρώνουμε κάτι..
δεν θέλω να φορτώνω άλλο τους γονείς μου..
λοιπόν.. σας αφήνω.. πρέπει να ετοιμαστώ να φύγω..
σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!! κι εσένα nick.. παρ' ότι δεν σχολίασα την απάντησή σου :-)