Πάνο σε λένε? Α μπράβο καλή ευκαιρία μήπως σου στείλει και πιάσετε την κουβέντα.........
Ε άμα δεν στείλει την κάνεις delete λέω γω.......
Printable View
Πάνο σε λένε? Α μπράβο καλή ευκαιρία μήπως σου στείλει και πιάσετε την κουβέντα.........
Ε άμα δεν στείλει την κάνεις delete λέω γω.......
Ναι πανο. Με φιλες να κυκλοφωρω εξω και ακομα σε μεροι που ξερω οτι θα μας δουνε το θεωρεις καλη ιδεα μηπως αντίδρασή η το βλεπεις λαθος αυτο ακομα?
E αναλόγως...αν είναι να πηγαίνεις στα στέκια τα δικά της, ε θα φανεί....
Κάνε αυτά που έκανες πάντα, εκεί που σύχναζες, με αυτούς που έκανες παρέα κλπ
Λοιπον βοηθεια τωρα με πηρε τηλ η μητερα της να μιλησουμε. Πηγα σπιτι της μου λεει εγω σε ηθελα ακομα και για γαμπρο μου στεναχωριεμαι για την κατασταση σας. Παρα πολυ εκλαιγα συνεχεια οταν χωρισατε εκανα προσπαθειες να της μιλησω αλλα αυτη τιποτα δεν ακουει τιποτα ολοι της μιλαγαμε για σε να και τιποτα. Μου λεει νιωθω οτι δεν θα γυρισει μακαρι να αλλαζαν τα πραγματα μεσα της ειλικρινα αλλα για μενα μου λεει προχωρα παρακατω γιατι ξερω πως αισθανεσαι. Εκεινη τι να πω σε ειχε παρα πολυ ψηλα αφου μου μιλαγε για τα σχεδια σας φαντασου με θαυμασμο δειχνει καλα και μου φενεται περιεργο αληθεια τι να πω... Προχωρα και μην περιμενεις μου έλεγε, μου ελεγε κιολας οχι δεν εχει τιποτα δεν παιζει κανεις θα το ξερα. Και θα στο λεγα τωρα. Της κανω στο τηλεφωνημα το τελευταιο που της εκανα γιατι αντεδρασε και με ρωταγε με ποιους κανω παρεα και τετοια μου λεει δεν ξερω πραγματικα... Μου λεει ακομα η μανα της ακομα και σε μια φωτογραφια που ανεβασε μια κοπελα στο φβ μαζι μου. Συναδελφισα μου αυτη αντεδρασε. Αυτα που τα λεγε η μανα της ηταν ολη τη στιγμη να κλαψει. Μπορειτε να μου πειτε γιατι εχω τρελαθει πλεον
Με δυο λόγια σε πήρε η μάνα της για να μεσολαβήσει να τα ξαναβρείτε ?
Απο οτι καταλαβα αυτο ηθελε, αλλα μου λεει ρε γαμωτο δεν ακουει κανεναν εκεινη λεει οτι ειναι αδεια λαι κλπ κλπ. Αλλα μου ειπε η μανα της οτι την πειραξε μια φωτογραφια που ανεβασε με μια κοπελα αλλη τι να πω ρε συ.. Φαντασου μου λεγε η γυναικα μακαρι να της γυρισει το μυαλο εγω εσσενα θελω απο ολους
Λόγω καβγάδων χωρίσατε ?
Μπορω να πω ηταν οι αφορμες για την ριξη. Αλλα με το που χωρισαμε μου πε δεν αισθανομαι το ιδιο ειμαι αδια αυτα. Τι να πω ρε γαμωτο. Αλλα ξερει οτι την πουσα πολυ. Πιστευεις γυρναει γενικα ολοωτο θεμα η οχι?
μαγκα το θεμα δεν γυρναει παρατη την και βρες αλλη μην ασχολεισαι αλλο μαζι της
Αυτο Βλεπω και εγω αλλα πιστεψα οοολα αυτα που μου ελεγε και φαντασου αυτη ελεγε πολλα και οχι εγω
Δεν είναι στο χέρι σου νομίζω....άμα θέλει να γυρίσει θα γυρίσει....Εγώ λέω να την ''αφήσεις'' και άμα γυρίσει βλέπεις τότε........
Ειμαι καλυμμένος. Δηλ μπορω να βγαινω και στα μερη που μπορει να με δουν με φιλες και κλπ??? Η προσπαθεια εγινε
Να σε δουν ποιοι τώρα ? οι γνωστοί της κοπέλας?
Δεν ξέρω ρε μην σε πάρω και στο λαιμό μου, κάνε αυτά που έκανες πάντα......
Σταματαω τις υποθεσεις γιατι τοβμονο που κανω ειναι να χαλιεμαι οτι ειναι το δειχνει ο καιρός.. Γιατι να κρύβομαι στην τελικη ειτε απο φιλη μου να νε καποια ειτε οτιδήποτε αλλο σε περιπτωση αν με δει αυτη η καποιος φιλος της στηνβτελικη αυτη με χωρισε εγω το παλευα... Άσε μπας και ξυπνήσει στο τελος τι να πω....