Μα να μην υπαρχει ουτε μια σωστη. Επιδιμια υπαρχει κι ειναι ολες με καποιο κουσουρι? Απεξω κουκλες κι απο μεσα πανουκλες. Το δηλωνω θα μονασω ασιχτιρ βαρεθηκα:D
Printable View
Μα να μην υπαρχει ουτε μια σωστη. Επιδιμια υπαρχει κι ειναι ολες με καποιο κουσουρι? Απεξω κουκλες κι απο μεσα πανουκλες. Το δηλωνω θα μονασω ασιχτιρ βαρεθηκα:D
Το να μου δειχνει οτι δε με αγαπαει και δε με προσεχει. Η τρυφεροτητα ειναι πολυ σημαντικη, οπως και η επικοινωνια και η κοινη αντιληψη
οι φωνες και οι καυγαδες, η βρωμια, η κακη ερωτικη χημεια, η ελλειψη χιουμορ.
σιγουρα το μονο που με ξενερωνει ειναι ο αλλος να κρεμεται απο τα χειλια μου, να με γουσταρει τρελλα κ να το δειχνει...να μην παιρνει πρωτοβουλιες, να ειναι χαπατο..να μου δειχνει οτι χωρις εμενα δεν μπορει κ γενικα να με θελει πολυ κ να το δειχνει..
θελω λιγο μυστηριο, λιγο δυσκολια. λιγο παιδεμα...κανενας αντρας που με ηθελε τοσο πολυ κ το εδειχνε δεν με κρατησε ποτε..
μαρεσει να με θελει ο αλλος πολυ αλλα να δειχνει κουλ.
επισης με ξενερωνει η τσιγγουνια κ η μιζερια με τα λεφτα..να με πιεζει κ να μη μαφηνει ελευθερη..να μην προσεχει την εμφανιση του κ να ειναι φλωρος.
θελω ο αντρας να ειναι πρωην αλητοβιος κ περπατημενος..κοινως κωλοπαιδο..:p
Αnxious, όσα λες ισχύουν στην αρχή της γνωριμίας που σε διεκδικεί ή κατα τη διαρκεια της σχεσης??
Να μην υπαρχει επικοινωνια, να εχουμε πηξει στη ρουτινα, να με θεωρει δεδομενη, να μην υπαρχει παθος, να μην ειναι τρυφερος, εκδηλωτικος...( καλα για τσιγγουνια, κερατο κλπ δεν το συζητω ειναι αυτονοητα οτι δεν τα θελει κανενας)
Αυτο μου φαινεται περιεργο , ανξιους , ακου ναναι κωλοπαιδο / αλητοβιος , βεβαια γουστα ειναι αυτα .............δεν τα κατακρινω .....
εμενα τα παλιοκοριτσα δεν μαρεσουν παντως .............αλλο οι ανεξαρτητες..........
εχω την εντυπωση οτι περιγραφεις τον νυν σου .........
Η γκρίνια για τα πάντα και το βόλεμα, να θεωρείς τον άλλο δεδομένο δηλαδή