Originally Posted by
Aris83
Μετά από 5 μήνες αφού γνωριστήκαμε της είπα τα αισθήματα μου γι αυτήν. Ήξερα ότι ήταν ελεύθερη (η ίδια μου το είπε) και γι αυτό το τόλμησα, δεν έχω διάθεση ούτε το τρίτο πρόσωπο να είμαι ούτε να μπαίνω ανάμεσα σε άλλους. Και μόλις έκανα το βήμα μου είπε ότι τα ξαναβρήκε με τον πρώην! Της είπα ότι το σέβομαι και δεν θα αναφέρω ξανά τίποτα, όπως κ έκανα μέχρι σήμερα.
Αλλά όλη αυτή η στάση της με μπερδεύει. Ο τρόπος που με κοιτάει, που μου φέρεται, που θέλει να με βοηθάει παντού. Τα λόγια της ότι της αρέσω και ότι σκέφτηκε να κάνει κάτι μαζί μου. Αποκλείεται όλα αυτά να είναι τόσο ψεύτικα. Σκέφτομαι ότι μπορεί να αιφνιδιάστηκε από αυτά που της είπα και έβγαλε άμυνα. Και από την άλλη, η αδιαφορία της, το γεγονός ότι δεν καίγεται και να βρισκόμαστε με κάνει να νομίζω ότι όντως έχει σχέση και δεν γουστάρει.
Το θέμα πλέον είναι ότι δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Να αποσυρθώ τελείως ή να συνεχίσω το διακριτικό (πλέον) φλερτ; Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη θα συνέχιζα το φλερτ κ ότι γίνει έγινε... τι είχα τι έχασα στο κάτω κάτω; Αλλά σε αυτήν δεν θέλω να φερθώ άσχημα ούτε να δώσω άσχημη εντύπωση γιατί πάνω απ' όλα είναι και καλός άνθρωπος και τη συμπαθώ!!!