..............
Printable View
..............
Δεν είμαστε το ίδιο όλοι. Για τους υγιείς δεν εναι μάταιη η ζωή, όσο υπάρχει το κωλοστίγμα όμως, για μας θα είναι μάταιη. Τι να το κάνω να έχω όνειρα σε έναν σάπιο τέτοιο κόσμο.. Τι όνειρα να κάνω; Μου έχουν γ.... όλη την ψυχολογία και την ζωή πολλοί μόνο κακό προσφέρουν και μόνο που υπάρχουν..
@λοκα και γω το κάνω αυτό και λίγο να μη μου μιλήσει κάποιος αμέσως πιστεύω ότι με απέρριψε
Nαι η αλήθεια είναι ότι σε ένα βαθμό το έχω κ γω. Αλλά το κάνω για άτομα που αγαπώ. Πχ αν δεν μου απαντήσουν σε μην πολλές φορές αναρωτιέμαι αν έκανα κάτι λάθος και έφταιξα. Αλλά μετά το εκλογικεύω και λέω απλά δεν θα είχαν χρόνο.
Πηγάζει μια ανασφάλεια νομίζω. Είμαστε κ πιο ευαίσθητοι στην απόριψη ή στην κριτική.
εγω απο την αλλη πιστευω οτι οι αλλοι ειναι μαλ..κες και μου εχει βγει σωστη αυτη η αποψη.
μηπως εχετε γυρω σας τους λαθος ανθρωπους κ φοβαστε τοσο την απορριψη?κι εγω φοβομουν την απορριψη παρα πολυ και πλεον δεν εχω πολλες επαφες με τον εξω κοσμο
Oι στόχοι μου αυτή την στιγμή είναι:
*Να κάνω cardio και λάστιχα ή αλτήρες σχεδόν κάθε μέρα.
*Να παρασκευάσω γλυκά κ φαγητά. Θέλω να κάνω τιραμισού!! :D
*Nα τακτοποιήσω το διάβασμα με την σχολή κ όσα άλλα ενδιαφέροντα.
*Από Οκτ ελπίζοντας οτι θα ανοίξει το Δημόσιο ΙΕΚ (έχουν μείνει απλήρωτοι) να συνεχίσω την τελευταία χρονιά.
Τι με φοβίζει...
Με φοβίζει ότι με το τέλος του τελευταίου εξαμήνου δεν θα είμαι έτοιμος να κάνω πρακτική άσκηση. Αυτή την στιγμή νιώθω την σκέψη μου αργή κ η λειτουργικότητα δεν είναι η καλύτερη και έχω εύκολη κόπωση. Πρακτική για ζαχαροπλαστείο στην κωμόπολη μου έχει μόνο ένα. Θα ήθελα να πήγαινα σε κάποιο εκτός. Η σεζόν θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολη.
Περιμένω τις δικές σας προκλήσεις-στοχους!!
Υ.Γ Καμιά ελεύθερη πτώση πότε θα κάνω;;Η κανένα καμπινγκ όσο μας παίρνει ακόμα....
Οι στοχοι μου ειναι οι εξης
1) εδω και ποσο καιρο περπαταω μιαμιση με δυο ωρες την ημερα για να ριξω το σακχαρο νηστειας που μου βρεθηκε 106 ενω πρεπει να ειναι κατω απο 100 και απο 110 και πανω θεωρειται διαβητης που απαιτει φαρμακα.
2) εχω χασει 3 κιλα εδω και τρεις μηνες και ειμαι 4 κιλα κατω απο το υψος μου δηλαδη αν ειμαι 1.80 cm ειμαι 76 κιλα αυτο εννοω 4 κιλα κατω απο το υψος μου,αν ειμαι 190 ειμαι 86 κιλα υποθετικο ειναι τα δυο υψοι που ανεφερα δεν ειναι το πραγματικο μου υψος αλλα τα εθεσα ως παραδειγματα να καταλαβετε τα κιλα σε σχεση με το υψος μου που ειναι.δεν γραφψ το πραγματικο υψος και τα κιλα για να κρατησω κρυφη την ταυτοτητα μου στο ιντερνετ
3) τριτος στοχος μου ειναι να γραφτω kickboxing τον Σεπτεμβριο για ενδυναμωση και αεροβια
4) καθε χρονο παω με φιλους μου διακοπες σε νησια της Ελλαδας ετσι και φετος πηγα διακοπες
5)δεν σκοπευω να ξαναεργαστω οπως εκανα το χειμωνα μαυρα παραλληλα με τη συνταξη που παιρνω διοτι περα απ οτι δεν με πληρωσε ολους τους μηνες που δουλεψα παρα μοναχα ενα μηνα χειροτερεψε η ψυχολογικη μου κατασταση με ενδυναμωση της παρανοιας τους αγχους της θλιψης και της βουλιμιας για να αντιμετωπισω το αγχος που βιωνα στη δουλεια οποτε απο δω και περα γιοκ η δουλεια μονο γυμναστικη,καλη διατροφη,οχι καταχρησεις και αρκετο περπατημα
6) ακομη στοχος μου ειναι να μαθω να μαγειρευω μιας και ξερω μονο τα απλα βασικα δηλαδη πατατες τηγανιτες ,αυγα τηγανιτα, τα πολυ απλα τελως παντων θελω να μαθω να φτιαχνω και φαγητα κανονικα
Αυτα απο εμενα
σορρυ μπερδευτηκα νομιζα οτι ο καθενας γραφει τους στοχους τους εδω σχετικα με την παθηση που αντιμετωπζει τωρα ειδα την πρωτη σελιδα ειναι το θεμα του serios σορρυ serios νομιζα οτι ηταν ενα θεμα που ειχες ανοιξει παλια που γραφαμε την ηλικια μας και λεγαμε τους στοχους μας τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα δεν το διαβασα ολο το θεμα επρεπε να το γραψω εκει