Cube αφου εισαι κοπελα τι σε νοιαζει τι πρεπει να κανει ο τυπος τη 2η φορα που θα βγει σε παρεα με μια κοπελα?
Printable View
Cube αφου εισαι κοπελα τι σε νοιαζει τι πρεπει να κανει ο τυπος τη 2η φορα που θα βγει σε παρεα με μια κοπελα?
Γιατί τι έχει ? χαχαχ
Μα ηταν ευλογη η παρατηρηση μου , ανοιξες ενα ενδιαφερον θρεντ , προς τι η απορια της Μαρα ? η θεματολογια απτετο του πνευματος του φορουμ , ειναι ομως αυτο που σουλεγα , αμα δεν κλαφτεις , ειτε απορει ο αλλος τι κανεις εδω , ειτε σου επιτιθεται , οπως συνεβαινε με τα δικα μου θρεντ , περι ανεμων και υδατων , παντα στο πνευμα του φορουμ , ομως ....................εχω παρατηρησει οτι η Μαρα απευθυνεται μονο σε μελη που κλαιγονται , η δηλωνουν προβλημα ........τετοια μελη , που ασχολουνται με την δυστυχια αλλων μελων , κανουν την δικη τους δυστυχια να φανταζει μικροτερη , εξ ου και η απορια , γιατι ανοιξες τετοιο θρεντ , που δεν δειχνει οτι εισαι δυστυχης ......
Ειναι παντα επικαιρο το φλερτ , και δεν φλερταρει πια ο κοσμος ....
Τωρα ναρχισω αψιμαχιες με την Μαρα , δεν εχω καμμια διαθεση , πανε αυτα .......αλλωστε αυτη ειναι απασχολημενη με το να λεει σε ολους που δηλωνουν προβλημα ,' ολα θα πανε καλα ' , χωρις να εξηγει το γιατι .......κατι τετοια ατομα μεκνευριζουν , λενε θα πανε ολα καλα , πιο πολυ για να το διαβασει η ιδια .............σκασιλα της για τους αλλους , στην πρματικοτητα .....................αρεσκεται στα κοπλιμεντα , μπραβο κοριτσι μου , κπλ. ενω στην ουσια δεν λεει τιποτα , ειναι ταλεντο αυτο , να λες πραματα , χωρις στην ουσια να λες κατι .........ολα θα πανε καλα , τρομερη συμβουλη .....
Μακ γράφεις δημόσια τώρα δεν είναι πμ.....
Να σχολιάσω τα εξής...εγώ πιστεύω ότι μπορεί μια γυναίκα να μην προσέξει ένα άντρα αρχικά...να τον δει μόνο όταν θα αρχίσει ο αντρας να παίζει μπάλα..και αυτό γιατί οι γυναίκες είναι και φιλάρεσκες έτσι? ...είναι σαν να της αρέσει που αρέσει, επιβεβαίωση δηλαδή, έτσι ξεκινάει αλλά καταλήγει στο να της αρέσει ο άλλος τελικά, δεν συμβαίνει αυτό συνεχώς ? ναι λέω γω αλλά μπορεί να λέω και μπούρδες, όλα είναι πιθανά......................