Originally Posted by
γαλαζιο14
H αληθεια ειναι οι γονεις μου με ειχανε δει να αυτοικανοποιουμαι οταν ημουνα παιδι αρκετες φορες κι με χτυπησαν κι ειπαν οτι ειναι κακο αυτο που κανω.
Αν βλεπαμε μια ταινια κι ειχε ερωτικη σκηνη μου ελεγαν να παω μεσα κι να μη κοιταω.
Η αν εβλεπα μια ερωτικη σκηνη στη τηλεοραση κι ρωτουσα τι κανουν οι δυο ανθρωποι ο ενας πανω στον αλλον ελεγαν να παω μεσα κι οτι αυτα δεν ειναι για εμενα.
Εχω ξαναγραψει εδω παλιοτερα για το οτι ντρεπομαι για τη σεξουαλικοτητα το 2013 , τωρα εχει υπαρξει βελτιωση , τουλαχιστον τωρα αυτοικανοποιουμαι χωρις μετα να κλαιω.
Κατι αλλο που δε μαρεσει ειναι οτι τα κοριτσια ειναι πιο πιεσμενα για τη σεξουαλικοτητα τους κι ευκολα θεωρουνται π....ς .
Κι μια φορα οταν ημουνα 18-19 ειχα δει ονειρο μου να συνουσιαζομαι με 5 ατομα κι ξυπνησα νοιωθωντας οτι θα ειμαι πολυ π....α για να το ειδα.
Παντως απο την τοσο υπερβολικη ντροπαλοτητα που εχω σε αυτο θα προτιμουσα να ημουνα το αλλο ακρο , τουλαχιστον οσες γυναικες εχουνε πολλους ερωτικους συντροφους η συμμετεχουν σε οργια δε ντρεπονται ουτε πιεζονται τοσο.
Η αδερφη μου δεν ειναι οπως εγω ειναι πιο κοινωνικη κι ανετη κι εχει αγορι.
Αν γνωρισω καποιον τωρα δεν εχω επιθυμια να κανω παρεα ατομα ομως αν κανω συνηθως νοιωθω κατωτερη κι δε ξερω τι να λεω μαζι τους, εχει τυχει να με κοροιδεψουν επειδη κυριως δε πολυ καταλαβαινω ποτε με ειρωνευονται και τα παιρνω ολα στα σοβαρα οσα λενε.
Αλλα το εχω καπως συνηθισει , οχι οτι παντα με κοροιδευουν οι αλλοι για αυτο απλα εχω συνηθισει να μη καταλαβαινω παντα τους αλλους.
Η αληθεια ειναι οτι οντως με ενοχλει η εμφανιση μου , δε μου φταιει το παχος η κατι αλλο ετσι κι αλλιως μαρεσει που εχω παιδικο προσωπο κι ειμαι πολυ λευκη απλα νοιωθω προστυχη κι για αυτο ντυνομαι με μακρια κι φαρδια ρουχα.
Γενικα δε μαρεσει να τραβαω προσοχη , η μαλλον μαρεσει αλλα κι δε μαρεσει ταυτοχρονα.
Σεξουαλικα δε θελω μονο να τραβω προσοχη να με βλεπουν οι αλλοι σεξουαλικα δε θελω.