Δεν είναι για όλους εύκολο δυστυχώς...
τι ηλικία έχεις? δεν θυμάμαι....
Printable View
Δεν είναι για όλους εύκολο δυστυχώς...
τι ηλικία έχεις? δεν θυμάμαι....
33 στα 34...
Και δουλεύεις τώρα? πιάνεις δουλειά πότε?
Δουλευω ναι. Ευτυχως
Και επισκέπτεσαι ψυχολόγο τώρα ή όχι?
Oχι.Προτιμω να κανω κατι αλλο αυτη την περιοδο.Να βρω ενα καινουριο χομπυ.Ψαχνω να βρω διαφορα σεμιναρια να παρακολουθω ή ισως καποιο ομαδικο τμημα φωτογραφιας/ζωγραφικης.Ειμαι ακομα σε ψαξιμο μεχρι τον Οκτωβρη το πολυ θα εχω ξεκινησει.
Phalaenopsis Καλημέρα και καλό μηνα!!Σε θυμάμαι από το προηγούμενο τόπικ (μπαίνω συχνά πυκνα στο φόρουμ δεν γράφω αλλά διαβάζω αρκετά θέματα γτ με βοηθούν σε πολλά), ήθελα να σε ρωτήσω που χάθηκες γτ έφυγες κάπως απότομα!Δυστυχώς μια απο τα ίδια και εδώ, είμαστε και στην ίδια ηλικία και γω χωρίς σύντροφο για 4 χρόνια!Προσπαθώ και γω να γεμίσω τον χρόνο μου , με σεμινάρια φωτογραφίας γυμναστήριο κλπ, δεν έχω να σου πω κάτι μοναδικό ή διαφορετικό, θέλω απλά να σου πω να κάνεις κουράγιο και να συνεχίσεις :) την προσπάθεια !!Εγώ αυτό θέλω να πιστεύω για σένα, για μένα για όσους είναι σε αυτό το λούκι!!Δυστυχώς εγώ άργησα να ξυπνησώ , αυτό που είδα σε σένα και το χαίρομαι πραγματικά είναι ότι όντως κάνεις προσπάθειες!!Μπορεί να είναι βλακείες αυτά που γράφω αλλά ήθελα να τα πω !!Αυτά !!! ;)
Ωραία ! σημαίνει ότι κάπου έχεις όρεξη, κίνητρα ακόμα κλπ
Επίσης δεν είμαι υπέρ, ότι μας συμβαίνει να τρέχουμε σε ψυχολόγους, δεν ξέρω τώρα.....πολλοί λένε μην φτάσεις στον πάτο για να πας...
Δε χαθηκα εδω ημουν απλα δεν υπηρχαν αλλες απαντησεις στο τοπικ μου. :)
Oλο τον Αυγουστο ημουν κλεισμενη στο σπιτι, ελαχιστες φορες βγηκα κι αυτες ηταν μονη μου για σουπερμαρκετ η απλα περπατημα.Κανω προσπαθειες αλλα πλεον με μιση καρδια.Γιατι μεσα μου πιστευω οτι και να χασω 5-6 περιττα κιλα και να τρεξω για μαθηματα ζωγραφικης και χορου και να λυσσαξω στις εξοδους δε θα συμβει τιποτα. Ακριβως επειδη τα εχω κανει πολυ ολα αυτα.Μακαρι να αλλαξει κατι στις ζωες μας αλλα για τη δικη μου ζωη πιστευω οτι μονο με ενα θαυμα θα γινει κατι.
Cube κι εγω δεν πιστευω στον ψυχολογο.Οσο βλεπω οτι εχω ακομα ορεξη για ζωη δεν ανησυχω.Αλλα και που εχω ορεξη δε εχω κανεναν...για τιποτα...
Σημερα ακουσα το εξης κοπλιμεντο απο αντρα "Θελω να μου πεις το μυστικο της ομορφιας σου". Τον ευχαριστησα ευγενικα και χαμογελασα....Ολα αυτα εγιναν στο κομμωτηριο (ηταν ο κομμωτης το παιδι)στην κανονικη ζωη δεν ξερω αν θα μου το ελεγε ο ιδιος η καποιος αλλος τοσο απλα και τοσο ομορφα...Ακομα κι ετσι ενιωσα για λιγο καπως καλυτερα.Θα μου πειτε αυτος μου το ειπε επειδη πηγα εκει ως πελατισσα και τον πληρωνω...οσο αυθορμητο και αν του βγηκε νομιζω οτι ως ενα σημειο το εννοουσε.Τι κριμα που ακομα κ οταν μου συμβαινουν αυτα μετα δε γινεται τιποτα....
Και το κομμωτήριο κανονική ζωή είναι...
Είσαι κοινωνική γενικά?
Ναι πολυ.Το σημερινο γεγονος το ανεφερα κ ισως κανει εντυπωση σε καποιους που το ειπα αλλα ειχα να ακουσω τοσο ωραιο λογο απο αντρα μη σου πω και χρονια.(οι φιλοι μου και οι συγγενεις αντρες δε μετρανε προφανως)
Phalaenopsis καλημερα! Ειμαι κοντα στην ηλικια σου και μενω στην Αθηνα. Εχω μετακομισει απο αλλη πολη οποτε το θεμα νεες παρεες ειναι μια προκληση. Παω συχνά στην πόλη μου για να δω τους παλιους μου φιλους γιατι ως τωρα δεν κολλησα με τα ατομα που συναντησα στα διαφορα χομπυ και τις δραστηριοτητες που αρχισα εδω. Τι να πω. σημεια των καιρων μας οπως λες.
Με αγγιξε το thread σου, ειμαι και γω ευαισθητη με το θεμα γι αυτο μπηκα να σου γραψω.
Εχω ακουσει τα ιδια παραπονα και απο αλλες γυναικες φιλες μου αλλα κι απο αντρες. Ειμαστε πολυς κοσμος ετσι. Μια καλη φιλη μου που τυχε να ρθουμε μαζι λογω δουλειας στην Αθηνα μου λεει κι εκεινη αμαν και πως κανει να βρει παρεες. Δε νομιζω οτι φταιει κατι σε σενα η στη φιλη μου η σε μενα. Κι εγω ειμαι πολύ κοινωνικη και ανοιχτη.
Γενικα μετα τα 30 ο κοσμος ειναι πιο κλειστος στα δικα του και ειναι δυσκολο να βρεις διαθεσιμους. Αλλα ειναι και θεμα χημειας δεν ειναι κι οτι πιο απλο να βρεις ατομα που κολλατε. Λοιπον, αν θες να επικοινωνησεις μαζι μου θα χαρω να παμε για κανενα καφε να τα πουμε απο κοντα. Το μειλ μου ειναι [email protected].
πιστευω πως οι ομαδικες δραστηριοτητες, δενουν, διακσεδαζουν κ κανουν τους ανθρωπους να γελουν..να βρισκουν λιγη παρεα..να κανουν φιλους..
τπτ δεν ερχεται μονο του.
αν εγω δεν εκανα ομαδικη δρατηριοτητα σιγουρα δεν θα ειχα καμια παρεα...
ομως τελικα εκανα παρεες κ οταν βρισκομαι στην δρασηριοτητα μου με τα παιδια..περναω απλα σουπερ!
υπεροχα! ασυυληπτα μοναδικα\ + εκανα κ 2-3 φιλους με τους οποιους ειμαστε πιο κοντα..
το λεω σαν βοηθεια μηπως μπορεσω κ γω να βοηθησω καπως.
πχ ενα σπορ, μια χορωδια, ζουμπα!, χορος σε σχολη..αν δεν υπαρχουν λεφτα..οι διαφοροι δημοι κανουν δωρεαν πραγματα..
νοιζω οτι χρειαζεται προσπαθεια κ απο εμας τους ιδιους.
στο πανεπιστημιο αιγαιου αθηνας εχει ανοιχτα μαθηματα ψυχολογιας 2 εξαμηνα με 50 ευρω το εξαμηνο.συνολο 100 ευρω για 2 εξαμηνα.
στο δημο αθηναιων εχει τενις. μπασκετ, βολλευ κλπ.
στο κεντρο αθηνας εχει με ελαχιστα λεφτα μαθηματα μουσικης..
πχ με 30 ευρω τον μηνα εχει μαθηματα κρουστων(ομαδικο φουλ κ παρειστικο).
κατασκευη μαριονετας στον Κολωνο.
θεατρο, τεχνες κλπ..
κ τι δεν εχει!