Originally Posted by
anxious4ever
λοιπον..εχω μια φιλη η οποια εδω κ 4 μηνες εχει καταλαβει οτι ο αντρας της απιστει..
καθε μερα συζηταμε κ ο τυπος της λεει απιστευτα πραγματα...του στυλ ειναι δικαιωμα μου να ερωτευθω..ειναι δικαιωμα μου να ειμαι ελευθερος κ να εχω γκομενα..
η φιλη μου εδω κ 4 μηνες ανεχεται την κατασταση..επειδη ΦΟΒΑΤΑΙ να μεινει μονη της..
εγω προσπαθω να την πεισω οτι της αξιζει κατι καλυτερο..
πλεον καθε μερα μου λεει τον πονο της κ εγω πλεον εχω απειρα νευρα!
γινομαι κοκκινη απο τα νευρα μου κ θελω να τη δειρω! που ανεχεται αυτη την κατασταση..
σε σημειο να μου μιλαει κ κλεινοντας να μην μπορω να συγκεντρωθω απο τα νευρα μου!!!
της τα λεω ωμα κ της τα λεω χυμα οπως παντα! οτι ειναι ηλιθια κ οτι εγω ηδη θα τον ειχα πεταξει εξω με τις κλωτσιες.
ειναι παντρεμενη..με 2 παιδια!
βρηκε μια δικηγορο που της εδωσαν το τηλ, αλλα ουτε καν σηκωσε το κουλο της να παρει ενα τηλ να της δωσει καποιες συμβουλες.
ειναι ζωον κ βοδαρα κ δεν αντεχω αλλο!!
μενει αθηνα κ οχι καμια επαρχια..
σιγουρα εχει τους λογους της που το ανεχρται ολο αυτο (ανασφαλεια, φοβοι κλπ κλπ)..
ομως το προβλημα μου ειναι το εξης : ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΤΟΣΟ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΡΩ??
γιατι νιωθω ετσι με αυτες τις συμπεριφορες?
γενικα οταν καποιος ανεχεται μια κατασταση ασχημη θελω να τον δειρω! δεν το αντεχω! γινομαι τουρμπο!!:mad::mad::mad:
θελω να τα σπασω ολα..μου χαλαει ολη η μερα..γιατι ρε παιδια?το βρισκετε φυσιολογικο ολο αυτο???