Καλε τι να πω ? μουχει περασειο απ το μυαλο αρκετες φορες , οταν δεν ημουν καλα ,σκεφτομουν , αμαν πια , αντε ναρθει καμμια αρρωστια να ξεμπερδευουμε , να τοκανα ο ιδιος , αποκλειεται , βλ. θρεντ μου , ' αυτοκτονια , νο θενκς ' .......δεν το ξερω αν ειναι θεμα εξωστρεφειας , αλλα μερικα θεματα πρεει να μενουν μυστικα , δεν υπαρχει ανθρωπος χωρις μυστικα ................ο καθενας εχει σκεψεις που δεν θελει να κοινοποιησει σε κανεναν , οσο εξωστρεφης και ναναι ..........
στο ερωτημα σου ,αν καποιος εχει επιλεξεισυνειδητα να δωσει τελος στην ζωη του , ανευ κτθλψεως , η απαντηση ειναι αυτονοητη , θαλεγα , ναι , φυσικα , αυτοι που αυτοκτονουν επειδη χρεωκοπησαν , δεν εχουν κτθλψη , ισως νομιζουν οτι εχουν , αλλα δεν εχουν , απλα δεν αντεξαν την αντιξοοτητα ,.................μουκανε μεγαλη εντυπωση ο Μαμιδακης , που αυτοκτονησε στα 85 του , επειδηχρεωκοπησε η εταιρεια του , δεν περιμενε λιγο ακομα να παει απο φυσικα αιτια ? δενεχουν ολοι αντοχες , ηξερα καποιον , που ειχα 12 εκατμ. ευρω , εχασε τα 8-9 εκατομ . , κι ομως επαθε την καρδια του , στα 55 και πεθανε , δεν αντιδρουν ολοι το ιδιο , εναρμονιζεται η περιπτωση αυτη , με τον τιτλο του θρεντ μου, ' εγω ειμαι γω ' ...............