απο αλλο μερος ειναι και αυτη αλλα πως να πρηζω την κοπελα στα καλα καθουμενα ντρεπομαι.το πολθ πολθ να της λεω να ερχεται πιο πολυ σπιτι μου η εγω στο δικο της.κατι τετοιο....
Printable View
απο αλλο μερος ειναι και αυτη αλλα πως να πρηζω την κοπελα στα καλα καθουμενα ντρεπομαι.το πολθ πολθ να της λεω να ερχεται πιο πολυ σπιτι μου η εγω στο δικο της.κατι τετοιο....
Μπέμα μου και εγώ νιώθω πολύ άσχημα κάθε φορά που λέω σε κάποιον να έρχεται σπίτι να μου κάνει παρέα.Έχω αποφασίσει όμως να το ξεπεράσω και ότι γίνει.Βαρέθηκα πια να ζω με φόβο μην λιποθυμήσω ,μην πάθω αυτό μην πάθω εκείνο.Είναι πολύ άσχημο για μένα την ίδια να φοβάμαι συνεχώς για όλα και να μην νιώθω ίχνος δύναμης μέσα μου.Νομόζω ότι και εσύ πρέπει να δώσεις μια μούτζα στα μέχρι τώρα και να αρχίσεις ένασ νέο αγώνα για πάρτη σου.Μην φοβάσαι δεν θα πάθουμε τίποτα απλά στην τελική μας δουλεύει ο ιδιος μασ ο εαυτός,το μυαλό μας μας παίζει παιχνίδια.Πάρε τα πάνω σου ,πες στον εαυτό σου ότι αξίζεις να ζεις και θα κάνεις τα πάντα και ότι γίνει.Το χρωστάμε στους εαυτούς μας..
αυτο εχω αποφασισει να κανω αλλα εχουν μπερδευτει τα αισθηματα μου.δηλαδη αν νιωθω πχ ενα πονοκεφαλο η ατονια η ενα πονακι σκεφτομαι τωρα αυτο ειναι σωματικο η ψυχολογικο?και αυτο με αγχωνει πολυ.δεν μπορω να διαχειριστω τα αισθηματα μου και το αγχος το κανει χειροτερο ολο αυτο
Εκείνη τη στιγμή σκέψου ότι δεν είναι τίποτα σωματικό αλλά καθαρά από το άγχος σου.Ξέρω είανι δύσκολο όμως όσο του δίνεις σημασία τόσο αυτό μεγαλώνει.Κάνε κάτι άλλο αλλά δραστικό και σκέψου ότι ποναλάκια έχουμε καθημερινά όλοι οι άνθρώποι.Και εμείς πριν αποκτήσουμε το πρόβλημα αυτό είχαμε ποναλάκια ατονίες ταχυκαρδίες αλλά τότε δεν δίναμε σημασία και περνούσαν.Ετσι θα περάσουν όλα όταν δεν τους δίνουμε αξία.Εγώ κάθε μέρα έχω και από κάτι ,ένα πονο ,ή τάση λιποθυμίας.Φοβάμαι πάρα πολύ μην λιποθυμήσω.Συνεχώς το έχω στο μυαλό μου και νίωθω ότι μέχει στοιχιώσει η σκέψη αυτή
και σε μενα απο λιποθυμια ξεκινησε το προβλημα.λιποθυμησα στο τρενο και απο τοτε ολο σκεφτομουν μηπως λιποθυμησω δεν εβγαινα εξω για να μη ζαλιστω και η κλεισουρα μου εκανε παρα πολυ κακο.μεχρι προσφατα που συνειδητοποιησα πως δεν εχω κατι σωματικο αλλα ψυχολογικο(αγχωδη διαταραχη) και μου το επιβεβαιωσε και η γιατρος.εχω αποφασισει να βγαινω συνεχεια και να μιλαω με κοσμο αλλα πως μπορω να καταπολεμησω τη βαρεμαρα και τη φοβο που με πιανει πριν βγω?οταν βγαινω με φιλους νιωθω τελεια.με πειραξε το μεσα πολυ
Kαι εγώ αγχώδη διαταραχή έχω.Γιατί λιποθύμησες τότε στο τρένο?Από τότε δεν φοβάσαι μην σου ξανασυμβεί?Εγώ δεν μπορώ να βρω τρόπονα μην το σκέφτομαι συνεχώς.Οτρόπος που μπορείς να το καταπολεμήσεις αφού έξω είσαι καλά είαναι να μην μένεις μέσα να κλαις την μοίρα σου να πηγαίνεις βόλτε ςμε φίλουςεκδρομές και τέτοια.Και θέλω να σου πω κάτι γιατί και εγώ υπήρξα φοιτήτρια,Τα φοιτητικά χρόνια είανι ατα πιο ωραία και αυτά θα είναι που θα θυμάσαι όταν μεγαλώσεις κι αλλο.Ζήσε τις στιγμές γιατί μετά που θα γίνεις τελείως καλά θα μετανοίωνεις που αφησες να χθούν έτσι οι φοιτητικές σου στιγμές.ʼπό σχέσεις πως πας?Νομίζω ότι θα ήταν ότι καλύτερο στη φάση που είσι να έκανες μια σχέση με ένα αγόρι,έτσι δεν θα φοβόσουν και στο σπίτι μόνη.......
θελω να κανω σχεση βασικα να βρω τη κοινωνικοτητα μου που την εχασα λογω του προβληματος αυτου.ισως λιποθυμησα επειδη μου επεσε η πιεση λογω ορθοστασιας και δεν ειχα φαει και τιποτα ολη μερα.ετσι μου ειπε ο καρδιολογος αφου οι εξετασεις μου ηταν τελειες.η ψυχολογος μου ειπε οτι μπορει να ηταν απο το αγχος αλλα εκεινη τη στιγμη δεν ημουν αγχωμενη.τεσπα τωρα προσπαθω να σκεφτομαι πως και να λιποθυμησω τι εγινε?το πολυ να με μαζεψουν απο κατω.εγω το οτι ιδρωνω θελω να καταπολεμησω και την ταση για εμετο που μου ερχεται καποιες φορες.η ταση για εμετο με κανει να μη θελω να βγω.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ \"ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΜΟΥ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕ .ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ Η ΣΦΗΞΗΜΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ΛΥΠΟΘΗΜΕΙΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ FORUM ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ Η ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΚΟΥΡΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΣΤΡΩΣΗ
pedes k go ta idia symptomata exoo..giati den antalasume msn na milame k metaksy mas thane kalytera pistevo gia olus mas n leme ta provlhmata mas... to email mu eine [email protected] opoio s thelei as me kanei add...kalo kyragiioo