Αλλεργια = ειναι αγνωστα τα αιτια κυρια μου - κυριε μου αλλά ... αλάτια.
Printable View
Αλλεργια = ειναι αγνωστα τα αιτια κυρια μου - κυριε μου αλλά ... αλάτια.
Αυτοι ειναι μερικοι λογοι που παιζουν ρολο στην επιδεινωση αυτης της καταστασης, παραγοντες που επηρεαζουν την αυξηση των αλλεργικων νοσων, φιλη μου... η αυξηση των οικιακων ανεσεων και η σημαντικη ατομικη καθαριοτητα μειωνουν τις λοιμωξεις, γεγονος που οδηγει στην αυξηση των αλλεργιων. Αυτα δεν τα λεω εγω....
Απο διατροφη για το αγχος το ξεκινησα και το πηγατε σε αλλεργιες και αλλα χαχα!! Το σιγουρα δοκιμασμενο εστω και για λιγο που κανει κακο στην υγεια ειναι το αλκοολ παντα για το αγχος αναφερομε βεβαια κανει και αλλα που δεν θελω να ανεφερθω!!
το δικο μου αγχος δεν κραταει τοσο οσο απομακρυνομαι απο γεγονοτα και καταστασης και δεν χειαζομαι κατι να χαλαρωσω,χαλαρωνω αυτοματα εκεινη την ωρα!!
Δηλαδη γιατι ισως σας μπερδεψα!! Μπορει να ειμαι σε χωρο με καποια ατομα να κανω καπια δουλεια και να εχω αγχος και οταν φευγω απο εκει παω στο σπιτι μου παραδειγμα χαλαρωνω αυτοματα
οχι!! σχεδον!! δηλαδη ειμαι σε χωρο που μπορει να εχω αγχος εκει την ωρα με κοσμο παραδειγμα στην δουλεια μου αλλα μολις γυριζω σπιτι χαλαρωνω αυτοματα ουτε αλκοολ τιποτα δεν χειαζομαι
Πως το κανεις? χαχα.... εγω γενικα εχω την ταση να υπεραναλυω οτι μου συμβαινει, αγχωνει κλπ. . ΤΟ αλκοολ ισως ειναι μια ευκολη λυση για χαλαρωση, αλλα η μακροπροθεσμη χρηση του μαλλον επιτεινει το προβλημα...
Παντως καλο ειναι που μολις εισαι σε χωρο που νιωθεις καλα, σταματαει και το αγχος σου, ειναι δειγμα πως το κοντρολαρεις...
Κοιτα τωρα ακριβως θα στο εξηγουσα γιατι πεζονται πολλα αλλα τωρα θελω να κοιμηθω κολησα εδω χαχα οποτε εαν θυμηθω αυριο τωρα!!