-
Είναι απαραίτητο να μιλησεις αύριο κιόλας με ένα ειδικό κοιν λειτουργό.χρειαζεσαι βοήθεια επαγγελματική για να σε βοηθήσει..οι κοινωνικές υπηρεσίες είναι δωρεάν.προσπαθησε,να μη χάνεις άλλο χρόνο..κ γω ενιωσα ότι μέχρι τα 31 μου έκλεψαν τη ζωή..δεν είναι αργά να την απολαύσεις κ μετά..τώρα έγιναν όλα αυτά δεν μπορούν να ξεγινουν..αποδεξου το.
-
Κ γω αν σου πω τι πέρασα θα φριξεις,καυγαδες,αιματα,μπ� �τσοι στο σπίτι..απο την κοιλιά της μάνας ακουγα φωνές κ βρισιδια..να με γυρνάει ή μαμα στους δρόμους,στα παγκάκια για να μην βρεθούν με τον μπαμπά σπίτι..που να διαβάσω;δύσκολα παιδικά χρόνια..δυσκολη ζωή,πολυ πίκρα..τους παρακαλαγα μα χωρίσουν..δεν χώριζαν.
Όλο να εκσφενδονίζονται πράγματα σπίτι,μηδεν ασφάλεια,να κυνηγαω την μανα μου να μην αυτοκτονήσει στην ταράτσα κ αλλά πολλά..τα κατάφερα όμως.πλεον εχω μια ηρεμη ζωή
.
-
το ξέρω , έτσι σκέφτηκα μήπως ένας κοινωνικός λειτουργός βοηθήσει , ίσως έιναι πιο ήπιο απο ότι τα υπόλοιπα , κουράστηκα τόσο καιρο να ψάχνω λύσεις , να τα σκέφτομαι , να την πατάω , και να νιώθω παγιδευμένη . Τώρα τελευταία άρχισα να μιλώ . Ποτέ πριν ...............έχασα πολύ χρόνο .