Originally Posted by
deep
Τι συγγνώμη ρε συ... καλά έκανες! Όσες φορές θες να τα γράφεις να ξεσπάς. Σε καταλαβαίνω ΣΕ ΟΛΑ. Ακόμη και για το ότι δεν θες να εκτίθεσαι. Η πιο δύσκολη περίοδος θυμάμαι ήταν όταν πήγαινα στην σχολή κλαμμένη και πριν κατέβω από το αυτοκίνητο σκούπιζα τα μάτια μου, περίμενα λίγη ώρα να ξεπριστούν και να μην φαίνονται κόκκινα, φόρουσα την μάσκα του γελαστού παιδιού, κατέβαινα και ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ. Ξανάμπαινα μετά στο αυτοκίνητο (κάποιες φορές δεν άντεχα και έφευγα και πιο νωρίς) και δώστου ξανά το κλάμα.. Ε δεν άντεξα για πολλύ καιρό έτσι. Φτάνει που προσποιούμουν και στο σπίτι. Δεν είχα καθόλου συγκέντρωση και μνήμη, γίνονταν ένα σωρό πράγματα που μετά την είχα βγάλει στο κρεβάτι, έκλεινα 15ωρα και 17ωρα ύπνου.. Παράτησα τελείως την σχολή και μέχρι να συνέλθω μόνη μου έχασα ένα ολόκληρο χρόνο. Τώρα φοβάμαι ξανά για υποτροπή γιατί έχω και κάτι άλλα θέματα υγείας αλλά επειδή έχω ξαναπεράσει από αυτό το σημείο και βγήκα, ξέρω πως αν αφήσω ξανά την αρρώστια να με ρίξει, θα βγω πιο δύσκολα αυτή την φορά γιατί κάθε φορά που πέφτεις εξαντλείσαι χειρότερα και τώρα γνωρίζω πώς είναι να είσαι στον πάτο και γι' αυτό προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην ξαναφτάσω σ' αυτό το σημείο. Τώρα σου γράφω και είμαι στο κρεβάτι. Είχα μάθημα απ' τις 8 (ξύπνημα στις 6) και έκαψα 2. Θα πάω στο μάθημα των 1:30... Ήδη άρχισε η κατηφόρα αλλά έχω βάλει πείσμα αυτή την φορά να βγω εγώ από πάνω και όχι η γαμημένη. Κανείς έτσι κι' αλλιώς δεν θα καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να παλεύεις για το πιο απλό αλλά από αυτά στην ουσία βλέπεις και την δύναμή σου.. Πως παρόλα αυτά εσύ συνεχίζεις μόνη σου γιατί καίει ακόμα μια φλόγα μέσα σου που σου φωνάζει να μην τα παρατήσεις. Ακόμα και για κάποιες στιγμές χαράς μέσα σε όλη την μαυρίλα, αξίζει η κάθε προσπάθεια. Ακόμα και το να σηκωθείς μια μέρα απ' το κρεβάτι και να κάνεις κάτι ενώ νιώθεις πως σου είναι αδύνατον, δεν φαντάζεσαι πόσο θα εκτιμήσεις τότε έστω και για μια στιγμή τον εαυτό σου. Και για το ότι μπορεί οι άλλοι να μην το αναγνωρίζουν αλλά φτάνει κάποια στιγμή που θα σε δουν να τα καταφέρνεις και όταν θα τους περιγράψεις πόσο δύσκολο ήταν για σένα και όταν θα το βλέπουν στην πράξη κατά την διάρκεια (έστω κι' αν το υποτιμούν) εκεί η αξία θα' ναι ανεκτίμητη.. Αυτό με κρατάει ακόμα :)