Kι εδω το ιδιο λεω ........
Printable View
Ναι αλλά και η επικοινωνία είναι προυπόθεση για μια σχέση....η έλξη φυσικά είναι άλλο πράγμα και θέμα γούστου.......γούστο μπορεί να είναι και η ηλικία....
Αλλά μπορείς να είσαι κατά των σχέσεων με διαφορά ηλικίας επειδή πιστεύεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει σωστή επικοινωνία...
Για αυτό ο μακ έφερε ως παράδειγμα τον εαυτό του.........ότι δεν ισχύει η έλλειψη επικοινωνίας πάντα λόγω ηλικίας.......ας πούμε.....
Αχ από χθες που μιλήσαμε κι έμαθα ότι χειρουργήθηκε ο πατέρας της κι είναι καλύτερα και πιθανόν αυτές τις μέρες να βγούνε, νιώθω ότι πετάω και δεν κρατιέμαι να την πάρω να της πω τον καημό μου. Ούτε στον πρώτο μου έρωτα έτσι.. Αχ το δοντάκι μου...
Φίλε και η δική μου γνώμη είναι να την κυνηγήσεις όσο περισσότερο μπορείς.Αλλά να σε ρωτήσω κάτι άλλο? Πως και έφτασες σε αυτή την ηλικία και είσαι ακόμη μόνος? Πέρα απο την εμφάνιση σου που ανέφερες ότι είσαι χοντρούλης,κάτι που άμα το παλέψεις αλλάζει,τι άλλο ήταν αυτό που σε κράτησε πίσω σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου?
Τωρα που το λες , ετσι ειναι ............αμα η τοποθετηση του αλλου συμπιπτει με την δικη σου , αισθανεσαι οτι σε εγκρινει , και σε αποδεχεται , απο τις βασικες ανθρωπινες αναγκες ................ ολοι θελουμε οι αποψεις μας να γινονται σεβαστες και κατανοητες απο τους αλλους , μια απο τις μεγαλυτερες επιθυμιες της ανθρωπινης φυσης ειναι να την ακουν προσεκτικα και να την καταλαβαινουν , και οσοι εχουν μαθει να ακουν ειναι οι πιο αγαπητοι και αυτοι που σεβομαστε περισσοτερο , εκεινους που εχουν την συνηθεια να διορθωνουν τους αλλους , συχνα τους απορρπτουμε και τους αποφευγουμε ...............end of lesson ...
Εννοείται είναι πλάκα αλλά έχει και μια δόση αλήθειας μέσα. Φυσικά δε θα είχα αντίρρηση η 19χρονη κόρη μου να είναι φίλη ακόμη και με 80χρονο, αλλά όχι φίλη-και-ο,τι-ήθελε-προκύψει. Τα 19 είναι πολύ μικρή ηλικία, μετεφηβική ακόμα, με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ανωριμότητα. Δε θα θελα να καιροφυλακτεί ένας περπατημένος μεσήλικας πότε θα την πετύχει ευάλωτη για να της την πέσει. Μπορεί να της κάνει συναισθηματική ζημιά.
ναι, μπορει να της κανει.
πιο πολυ ομως εχεις την ανησυχια σαν μανα, οπως την ειχες ανεκαθεν και θα την εχεις και μεγαλυτερη να γινει.
απλα δεν μπορεις να την προστατευσεις με την ανησυχια σου, δυστυχως.
οτι βοηθεια εδωσες και δινεις ειναι η αγαπη σου και η στηριξη σου να πατησει στα ποδια της και να μην εχει κενα που θα τρεξουν οσοι καιροφυλακτουν, νεοι και γεροι, να "καλυψουν".
Καλησπέρα, έχω νέα δεδομένα, άρα χρειάζομαι νέα βοήθεια. Σήμερα ήρθε ένας φίλος μου και μπήκε στο Facebook του, του λέω μου επιτρέπεις να ψάξω για κάποιον γνωστό (εγώ δεν είμαι δικτυωμένος). Μου επέτρεψε και για ποιον άλλον θα έψαχνα, για την κοπελιά. Λοιπόν αν η ημερομηνία γέννησης που δίνει είναι αληθινή, πρώτον είναι αρκετά μεγαλύτερη από ότι την υπολόγισα (αρκετά τονίζω), δεύτερον έχει γενέθλια σε λίγες μέρες. Θα ήταν λοιπόν καλή ιδέα ανήμερα των γενεθλίων της να της εκμυστηρευτώ τα αισθήματα μου; Δήθεν εντελώς τυχαία, μη γνωρίζοντας ότι έχει γενέθλια, αν φυσικά τα έχει.