εμενα μου εβγαλε οτι ειμαι στους κανονικα αναπτυγμενους...!!!! Θα το επαναλαβω, να δω τις πνευματικες μου ικανοτητες μετα απο εναν καφε...που βελτιωνει την πνευματικη διαυγεια!!! χαχαχα
Printable View
εμενα μου εβγαλε οτι ειμαι στους κανονικα αναπτυγμενους...!!!! Θα το επαναλαβω, να δω τις πνευματικες μου ικανοτητες μετα απο εναν καφε...που βελτιωνει την πνευματικη διαυγεια!!! χαχαχα
Εμένα μου φάνηκε πολύ καλό πάντως. Κάποια ήταν πολύ ζόρια, άλλα ακόμα να τα καταλάβω.
Μου έβγαλε 105. Πρέπει να έχω χάσει σε raw εξυπνάδα σε σχέση με παλιά γιατί έκανα κάτι τεστ τότε και μου έβγαζε 120, 130, 140 και τέτοια. Και όντως ήμουν στους τοπ ακαδημαϊκά πριν πολλά χρόνια (πριν περάσω αυτά που πέρασα). Ίσως πάλι εκείνα τα τεστ να ήταν τέρμα άκυρα.
Τέσπα, ας ήμουν και 70 κι ας μην είχα αυτά τα προβλήματα που έχω τώρα!
Εμένα μου έβγαλε 107. Άλλα πιστεύω είναι απλά ένα μέρος των τεστ που πρέπει να περάσεις για να σου βγάζει ένα σωστό αποτέλεσμα. Από ότι έχω ακούσει τέτοια τεστ κρατάνε πάνω από ώρα και χωρίζονται σε Πρακτικό και Προφορικό.
εμενα ρε παιδια μου εβγαλε 75.πρεπει να ειμαι πολυ βλητο.ο μεσος ορος ποσο ειναι??