Originally Posted by
Natalia_sups
Ο μόνος loser που βλέπω εδω είσαι εσύ. Και θα σου εξηγήσω εμπεριστατωμένα το γιατί:
Πρώτον μη μου πεις για tough love και τέτοια αν αυτό εχεις κατά νου. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται τόσο απότομα μέσα από την ανωνυμία και με μόνο μέσο τον γραπτό λόγο ειδικά αν είσαι ένας άγνωστος τυχαίος τύπος που δεν έχει κάποια σημασία στη ζωή μου. Αυτό θα με πεισμωνε και θα μου έδινε θάρρος μόνο αν ήσουν 1) κάποιος που ξέρω και 2) κάποιος που εκτιμω.
Μάλλον δεν έχεις δει αρκετά self-help βιντεακια για να το ξέρεις αυτό. Άρα δεν βοηθάς το άτομο που έχει ανοίξει το θέμα. Αυτό ΑΝ ή πρόθεση σου ήταν να βοηθήσεις. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιησεις σαν δικαιολογία τώρα. Πάμε παρακάτω.
Αν ήθελες από εκει και περα απλά να πετάξεις το άκυρο σχόλιο σου και αν όντως πιστεύεις τη κοτσανα που ειπες τότε είσαι βαθιά νυχτωμενος για τον εαυτό σου, τα κίνητρα σου και δεν είσαι σε θέση να φτιάχνεις τα βιντεακια που φτιαχνεις.
Γιατί αυτό μας δείχνει ότι σκέφτεσαι in terms of success or failure και για τον εαυτουλη σου και φυσικά γουσταρεις να προβαλλεις την εικόνα της επιτυχίας για παρτη σου σε αντιπαραβολή με το κάθε πονεμένο θλιμμένο μέλος εδώ σε αυτό το φορουμ. Είσαι απλα ένας νάρκισσος δηλαδη που ήρθε να ταισει τον ευθραυστο εγωισμό του εδώ μέσα και τα βιντεακια σου είναι αστεία...
Όχι γιατί λες κάτι λάθος σε γενικές γραμμές...Αλλά επειδή τα μέλη εδώ μέσα βοηθάνε το ένα το άλλο μέσα από το ΒΙΩΜΑ τους...μέσα από το να είναι ευαλωτα...τι βίωμα μας δινεις εσύ με την τελειότητα και το successfulness σου; Με το να μας δείχνεις τι δεν είναι ένας loser και το ποσό γαματος εισαι; Τι θέλεις εδώ; Τι σε σπρώχνει να φτιάχνεις βιντεακια και να γράφεις μαλακιες για να "βοηθήσεις"...; Τι ιστορία έχεις να μας πεις; Αρχ*δια...ξεδιάντροπο προμοταρισμα λέγεται αυτό που κάνεις...απορω τι κάνει η διαχείρηση...και να έκανες και κάτι ποιοτικό με νοημα... μία κούφια απομίμηση απο τα χιλιάδες αγγλόφωνα βίντεο στο youtube κανεις χωρίς να καταλαβαίνεις καλα καλά τι λες...από το πρώτο βίντεο σου τα πήρα πρεφα αυτά και ειπα τεσπα, ωραία παίζεις στον ελεύθερο σου χρόνο και δεν θα είχα θέμα αλλιως, αλλα όχι και να πηγαίνεις σε κάποιον που έχει τον πόνο του και να τον λες loser...έλεος...αυτο από τον ανθρωπο που έφτιαξε tutorial ευτυχίας... Και τη μπερδεύει με την επιτυχία...Τεσπα...
Παροτρυνω τον θεματοθετη/τη θεματοθετρια να αγνοήσει αυτό το άκυρο σχόλιο του τερι και το δικό μου...