ναι συμβαινει....γιατι εχω περασει πολλα...σε ποιον να το πω...του αντρουλη..ε τα ξερει ..του εχω πει..τι να κανει κ αυτος ?το δεχεται μπορει να κανει κ κατι αλλο?
Printable View
ναι συμβαινει....γιατι εχω περασει πολλα...σε ποιον να το πω...του αντρουλη..ε τα ξερει ..του εχω πει..τι να κανει κ αυτος ?το δεχεται μπορει να κανει κ κατι αλλο?
τι να βοηθησει ο ερμος κ αυτος...δουλευει ολη μερα..τον λυπαμαι με μενα που μπλεξε!
Εγώ πάλι θέλω να κοιμάμαι όλη την ώρα, αυτές τις μέρες, και με έχει πιάσει κάτι σαν ανία, σαν βαρεμάρα, σα να μην έχω κίνητρο να κάνω τίποτα, ούτε να φάω, που λέει ο λόγος...
αν θυμαμαι καλα ξεκινησες νεο χαπι..προφανως βιωνεις παρενεργειες..μου ειχε κανει εντυπωση που δεν ειπες κατι για παρενεργειες..γιατι ολα τα αντικταθλιπτικα κατι βγαχουν στην αρχη.
μηπβς αυτο το χασιμο που νιωθω να εχει να κανει με την τρομερη μειωση τσιγαρου?απο 20 που εκανα καπνιζω, 4-5 νιωθω πιο καθαρη κ πιο αναλαφρη...δεν λαχανιαζω κ κανω κ αυτο το ηλεκτρονικο το οποιο βρισκω πιο απολαυστικο.
ααα είχα παρενέργειες.. εκεί που κοιμόμουν σαν το βόδι, τις πρώτες νύχτες ξυπνούσα 3-4 φορες. Είχα μια κάποια ανησυχία εκεί που πρώτα βίωνα το απόλυτο ζεν!! και την εχω ακομα, αλλά εχει σταθεροποιηθεί νομίζω...
απλά νομίζω το σερτραλίν με χαλάρωσε υπερβολικάαα, άδειασε το μυαλό μου και ήρθε το wellbutrin να με επαναφέρει στα ίσια μου.
αραξε ειναι νωρις ακομα..γινονται πολλες αλαλγες τωρα στον εγκεφαλο..αλλα ρε συ η υπνηλια δεν ειναι κ ασχημη..εγω μια ζωη ετσι νιωθω κ χωρις χαπι...η υπνηλια ειναι η καλυτερη μου φιλη...αυτο σημαινει οτι εισαι ηρεμη.
το welbutrin παντως φερνει τρελλες τσιτες..αρα δεν ειναι απο αυτο..φαντασου οτι εγω επειδη εχω τρομερο στρες οταν ειμαι σε επεισοδιο(στρες που με παραλυει στην κυριολεξια, ειμαι σαν ζομπι..δεν θελω να με βλεπει καν ανθρωπος οταν ειμαι ετσι) δεν μου χει δωσει ποτε wellbutrin ...ενω του ειχα πει να μου δωσει γιατι σε κανει κ στυλακι, κ μου ειπε..εισαι τρελλη?αν δωσω σε σενα wellbutrin θα ψοφησεις απο το στρες..ετσι μου ειχε πει.
τόσο πολύ???
και μου είπε ότι είναι η εισαγωγική δόση, θα μου το αυξήσει στους επόμενους μήνες...
ναι φερνει τσιτα, τη νιωθω εκει που παω να τεζαρω σηκώνομαι, σαν το εκκρεμές ένα πράγμα...αλλά από τη φαση που ημουν μόνο με σερτραλιν προτιμώ τώρα...
αν μη τι άλλο, μαζευεται το μυαλο μου, αρχιζω να νιωθω οτι συγκροτειται μετα από πολυυυυυ καιρό...
αυτη τη συγκροτηση μυαλου κ ισορροπιας ζηλευω...την ειχα κανονικα μεχρι τελος Σεπτεμβριου..απο τοτε με πηρε ο διαολος.
να καταλαβεις, με το σερτραλιν εκανα μπανιο το πρωι, μια ζεστο μια κρυο, να ξυπνησω και δεν ξυπνουσα, ημουν φουλ στην υπνηλια, κοιμομουν όρθια... ενω τώρα είμαι στα ίσια μου!!!
εγω που εχω σημερα ραντεβου με τον γιατρο κ δεν εχω τι να του πω?
δλδ δεν νιωθω..κακα..αλλα ουτε κ καλα..κοιμαμαι τρωω κανονικα, ειμαι λειτουργικη κ δεν εχω στρες..
αλλα νιωθω παραξενα..σαν να μου εχει πιασει μια γατα το κεφαλι ενα πραμα..αληθεια τι ειναι αυτο?κ τι κανουν στην προκειμενη περιπτωση?
οσες φορες εχω παρει αντικαταθλιπτικο ημουν σε οξεια φαση..χαλι μαυρο δλδ..δεν εχω παρει ποτε αντικταθλιπτικο επειδη απλα νιωθω ουδετερα..
δεν ξερω..στανταρακι θα μου γραψει ζαναξ να χω στην τσαντα σε φαση πυροσβεσης απο το στρες ..οκ με αυτο..
αλλα τι θα μου πει αραγε?οτι χρειαζομαι μονιμη θεραπεια ή δεν θα μου δωσει τιποτα?..ποιος ξερει..
Μα για αυτό...
Δεν χρειάζεται να είσαι χάλια, τεζαρισμένη τελείως ή σαν εμένα που πηγα με το μυαλο σαν αυγολέμονο. Υπάρχουν και φασεις πιο νωρις που απλα θα σου γραψει κατι πιο λαιτ...
Εσυ θα του πεις ακριβως πως νιωθεις... Και θα σου πει αυτος αν χρειαζεσαι λιγο ζαναξ ή καποιο ισοσταθμιστικο διάθεσης...
Κινητρα εχεις??