Ωραία ολα αυτα που λετε ...εμενα αυτο που με πείραξε ειναι η ιδέα οτι οι σκεψεις μου μπορει να ειναι προφητικές ...δεν έχετε ακούσει ποτε αυτο που λενε προφητική σκέψη ;;; εμενα αυτο με τρομάζει
Printable View
Ωραία ολα αυτα που λετε ...εμενα αυτο που με πείραξε ειναι η ιδέα οτι οι σκεψεις μου μπορει να ειναι προφητικές ...δεν έχετε ακούσει ποτε αυτο που λενε προφητική σκέψη ;;; εμενα αυτο με τρομάζει
Πιστευεις δηλαδή οτι οι σκεψεις σου πηγαζουν απο διαισθηση??
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατί κάνεις τοσο πολυ διαλογο με τις σκεψεις σου... αν το εκανα σε εμενα αυτο, θα ειχα διαλυθει !!
To μυαλό σου μπορείς να το σωπάσεις ή φλυαρεί συνεχώς ????
Φοβάμαι οτι οι σκεψεις μου μπορει να πηγάζουν απο διαίσθηση ...βεβαια όπως εχω πει τις κανω εδω και 5 χρονια τουλάχιστον αυτές τις σκεψεις ...το μυαλό μου όντως φλυαρεί συνεχώς ...εχω χάσει τον έλεγχο
Σε λίγες μερες εχω ΡΑΝΤΕΒΟΥ και ξεκιναω ...παντως κανω και λογικές σκεψεις ...για παράδειγμα χθες σκέφτηκα οτι ιψδ εχω απο 8 χρόνων ...το κόλλημα με το θάνατο το χω 5 χρονια ...και σκέφτηκα οτι πριν απο αυτα τα 5 χρονια δεν ήμουν ενας άνθρωπος υγιής αλλα ειχα την ιψδ ...ετσι διαπίστωσα οτι υπάρχει μια συνέχεια στο πρόβλημα μου που ξεκινάει απο τα παιδικά χρονια αλλάζει και φτάνει μέχρι σημερα
Επισης να πω οτι ο παπας με βοήθησε αφου μετα την επίσκεψη μου σ αυτόν ένιωσα για δυο μερες πολυ καλύτερα ...μετα άρχισε να δουλεύει παλι το μυαλό κι ετσι έγινα χειρότερα
η σκεψη σου σαφως και δεν ειναι προφητικη... Καθως αφου βλεπεις οτι εφτασε η ωρα σου, αυτο δεν γινεται ποτε... Απλα πρεπει να ξεκολλησεις απο αυτην την ιδεα, οτι οντως σημαινει κατι...Το αγχος δεν βοηθα, γιατι σε κανει να προβληματιζεσαι ολο και περισσοτερο και σε κανει να ασχολεισαι συνεχεια με αυτο...Καπου μεσα σου μπορει να υπαρχουν υποσυνειδητα μηνυματα τα αποια δεν εισαι σε θεση να τα δεςι τωρα ξεκαθαρα... Μηπως ειχες βιωσει ποτε κατι τραγικο με τον θανατο καποιου ατομου? Μηπως φοβασαι τον θανατο για να μην πονεσεις? Μηπως ο θανατος για σενα δεν ειναι το τελος της ζωης αλλα σαν καποια τιμωρια? Αυτα τα ερωτηματα θα πρεπει να τα κανεις στον εαυτο σου, και να δωσεις απαντησεις... Γραψε σε χαρτι, και απαντατα με σκεψη...
οι ερωτησεις που σε εθεσα τωρα...δες τες και απαντησες τες!! σε μενα δεν χρειαζεται να απαντησεις τιποτα, απλα αναρωτησου αν σου συμβαινει κατι απο τα πιο πανω!
Α οκ κατάλαβα