Ε ναι γιατί οι επόμενες που σου τυχαν, μάλλον δεν τις είχες ξεχωρίσει τόσο πολύ.....
Printable View
οχι γι αυτο....απλα τυχαινει ....μπορει να ερωτευτεις αρκετες φορες στην ζωη σου....απλα υπαρχει και μια φορα που ειναι τελειως διαφορετικη απο τις αλλες...και οταν ειναι αυτη η φορα το καταλαβαινεις...
ειναι τελειως αλλος ερωτας απο τους αλλους...πως το να το πω...συπληρωνεστε μεταξυ σας...
¨Ενας έρωτας ανεκπληρωτος, που σε στοίχειωσε, που εξαιτίας του θυσίασες ότι ήταν πιο σημαντικό στη ζωή για σένα τότε, που προσπάθησες να τον αντικαταστήσεις ανεπιτυχώς με "σωσίες", που σε έκανε να μισήσεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου γιατί εκεινον είναι αδύνατον να τον μισήσεις.
Εικοσι πέντε χρόνια μετά και ακόμα κλαίω τα βράδυα στη θύμηση του, με μισώ, προσπάθησα να πεθάνω, πονάω, αν και ξέρω ότι για τους περισσότερους είναι παράλογο και τρελό...έτσι νιώθω.
μιλαγα ποιο γενικα με μερικα στοιχει απο εμενα :p
αλλα αφου γινεσαι ποιο συγκεκριμενη :P σ εξηγησα ολη την ιστορια ηταν ποιο περιπλοκο...το σωστο ειναι οτι εξαιτιας μ χωρισαμε...
και δυστυχως κιουμπ η ζωη ειναι σκληρη..δεν ειναι οπως στις ταινιες που εχουν χαπι εντ...
Δεν μπορεις να ξεπερασεις καποιον οταν τον εχεις εξιδανικευσει , η οταν εισαι νεος , οταν μεγαλωσεις , οπως εγω , ουδεις αναντικαταστατος .............................
Στην ζωη του , ενας φυσιολογικος ανθρωπος , θα ερωτευθει μαξιμουμ τρεις φορες ,αν ειναι τυχερος , εγω εχω ερωτευτει μια φορα σφοδρα , οι αλλες ηταν ψιλολογια ..................
διαφωνω με αυτο που λες. Οταν μεγαλωνεις απλα μπορει να βαζεις τα πραγματα στη σωστη τους διασταση, δηλαδη κατι που θεωρουσες οτι ειναι ερωτας να μην το βλεπεις τελικα ετσι και ουσιαστικα να καταλαβαινεις τι ηταν τελικα αυτο που εζησες. Αλλα η ηλικια δε νομιζω οτι παιζει ρολο, εκτος βεβαια απο τις περιπτωσεις των εφηβων.
Once you go black you never go back τότε κ μόνο τότε δεν μπορείς να ξεπερασεις