Ρε φιλε εχεις 4 μηχανες??? πως τις συντηρεις? Να υποθεσω εχεισ και αμαξι? (1 τουλαχιστον)? Ποιος εισαι ο Ωνάσης?
Printable View
Ρε φιλε εχεις 4 μηχανες??? πως τις συντηρεις? Να υποθεσω εχεισ και αμαξι? (1 τουλαχιστον)? Ποιος εισαι ο Ωνάσης?
Η ερωτηση ειναι εκτος θεματος ................τις συντηρω διοτι ειναι και οι 3 bmw , πλην του σκουτερ που ειναι piaggio , και οταν ειναι η ωρα του σερβις , παω την μια, μετα παω την αλλη , και φερνω την προηγουμενη , κ.ο.κ. , και σιγα την συντηρηση που θελουν ο μηχανες , καθε 1.5 χρονο λαδια , και καθε 5 χρονια λαστιχα , αντε και καθε 3 χρονια υγρα φρενων .............εννοειται οτι εχω αμαξι , οταν βρεχει , η κανει ζεστη , πως θα κινηθω ? πλεον τα συγχρονα οχηματα θελουν σερβις καθε 2 χρονια , η καθε 30.000 χλμ . .....δεν χρειαζεται νασαι πλουσιος για ναχεις 3 - 4 μηχανες και αυτοκινητο , απλα να μην εχεις οικονομικο προβλημα .........
macgyver σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και γενικως σας ευχαριστώ όλους για όσα γράψατε. Να πω άλλη μια φορά ότι όσο περνάνε οι μέρες μουυ φεύγει αυτός ο φόβος.
Πάντα με κράνος ενοείτε!!!! Κοίτα λίγο χρόνο θέλω να το συνηθήσω να μου φύγει εντελώς ο φόβος "οτι θα σκοτωθω". Δεν φοβάμαι σαν τις γυναίκες που διαρκώς έχουν τον φόβο μέσα τους....
Στο αμάξι όταν οδηγάω "δεν πιάνομε". Όχι ότι είμαι τέλειος γιατί τέλειος οδηγός δεν υπάρχει.
Εκεί δεν φοβάμαι τίποτα...!
Παρακαλω ................., καλυτερα να φοβασαι , παρα να ξεθαρρεψεις , οι οδηγοι ειναι φονιαδες πλεον ........χαμηλες ταχυτητες , σταματημα σε ολα τα στενα , ας εχει ο αλλος το ΣΤΟΠ , και το κρανακι σου ΔΕΜΕΝΟ ( μουχει φυγει σε τρακαρισμα , σπασμενο το τζαμι , απο τοτε το δενω ) , καλη τυχη ......................στο αμαξι κανε οι θελεις ........