Αν δεν γίνει σωστή διάγνωση κάποια φάρμακα μπορεί να είναι σαν βόμβα. Κάποιες παθήσεις όμως αντιμετωπίζονται με παρόμοια φάρμακα.
Printable View
Αν δεν γίνει σωστή διάγνωση κάποια φάρμακα μπορεί να είναι σαν βόμβα. Κάποιες παθήσεις όμως αντιμετωπίζονται με παρόμοια φάρμακα.
Σε ευχαριστω για την απαντηση...αρα μπορει να ειμαι στην προδρομη φαση της ψυχωσης και οι γιατροι να μην το εχουν καταλαβει και να με λενε καταθλιψη και και αργοτερα να μου βγει η ψυχωση..αυτο φοβαμαι πιο πολυ..
Επισης ενας ψυχιατρος απο τους 3 που εχω επισκεφτει με λεει οτι ειμαι αρκετα μεγαλος για σχιζοφρενεια ειμαι 28..με ειχε πει οτι η σχιζοφρενεια βγαινει συνηθως πριν την ενηλικιωση..ισχυει κατι τετοιο?εχεις καποια γνωμη πανω στο θεμα αυτο?
..............
Οι άνδρες την παθαίνουν πιο νωρίς κ οι γυναίκες συνήθως μετα τα 30.αυτό δεν σημαίνει πως ένας άντρας δεν μπορεί να έχει επεισόδιο κ πιο αργά στην ζωή του η μια γυναικα να νοσήσει στην εφηβεία.Γενικά μετα τα 40 θεωρειται πιο σπανιο αλλά κάποιος μπορεί να νοσήσει απο ψύχωση οποιαδήποτε χρονική στιγμη της ζωής του απλα σε πιο μεγάλες ηλικίες συνήθως μπαίνει η ταμπέλα της παραληρηματικης διαταραχης,συμπτώματα απο άνοια κτλ