όχι dalia αλλα τις πιο πολλές φορές έχει προηγηθεί (ίσως και πριν απο βδομάδες) περίοδος έντονου άγχους.
Και μόλις χαλαρώνω, τότε ξεκινούν οι πανικοί.
Printable View
όχι dalia αλλα τις πιο πολλές φορές έχει προηγηθεί (ίσως και πριν απο βδομάδες) περίοδος έντονου άγχους.
Και μόλις χαλαρώνω, τότε ξεκινούν οι πανικοί.
μπορει,τωρα που χωρισα κιολας!αστα να πανε!νιωθω πολυ αγχος,οτι δεν εχω κατι σταθερο,οτι οι μερες μου φαινονται καπως!οτι ας πουμε εχω προαισθηματα οτι κατι κακο θα συμβει...εχω αρχισει παλι να εχω πολλα συμπτωματα!ααααααααχ δεν μπορω αλλο κοριτσια που χωρισα!υποφερω πολυ!!!!!
και παιρνω και λιγο αγχολυτικο.xanax.
Επειδή η δική μου περίπτωση, στις κρίσεις πανικού, στο άγχος και στις στενοχώριες είναι πολύ ακραία. Δηλαδή φτάνω πίεση 24 μεγάλη με 13 μικρή, δηλαδή στα όρια εγκεφαλικού. Το αντιμετωπίζω με χάπια που μου γράφει ο γιατρός.
Αντιϋπερτασιακά κυρίως και στη συνέχεια αγχολυτικά και υπναγωγά. Ετσι κοιμάμαι συνέχεια μέχρι που ξεπερνιέται το πρόβλημα.
το γνωστο και παντα αποτελεσματικο κολπο με την χαρτινη σακουλα απλη χημεια και κοβεται μαχαιρι η ταχυπαλμια εαν το κανεις σωστα.Ακουσε με κουκλα μου παρε μια χαρτινη σακουλα απο τον Μανολη τον Μαναβη της γειτονιας σου θα κλεισεις το στομα με την μυτουλα σου μεσα θα εκπνεεις απο το στομα και θα αναπνεεις απο την μυτη (μονο ετσι)εκπνοη απο στομα εισπνοη απο μυτη και σε μερικα λεπτα θα κοπει αμεσα δοκιμασε το και πες μου .....
α ξεχασα αργες αναπνοες οκ?
χαιρετω παλι..
Γεια σας παιδια.Πραγματικά θαυμάζω πολλούς από εσάς που αντιμετωπίζετε τις κρίσεις πανικού και την αγχώδη διαταραχή με κουράγιο.Εγώ έχω δύναμη πολές φορές,όμως κάποιες φορές όπως τώρα δεν μπορώ να βρω ίχνος δύναμης και αντοχής να ξεπεράσω την ταχυκαρδία που αισθάνομαι ,τον φόβο ότι θα λιποθυμήσω και τις άσχημες σκέψεις ότι θα παιθάνω.Τόση ώρα προσπαθώ με τον ευαυτό μου παρέα να τα βρούμε καπως να πειστούμε και οι δύο ότι δεν θα λιποθυμήσω και ότι θα περάσει σε λιγο.Είμαι στη δουλειά μίνη και το πρώτο οράγμα που σκέφτηκα είναι το forum.Νιώθω πολύ χάλια.....
enigma σωστός, αν ελέγχεις την αναπνοή ούτε ταχυπαλμίες ούτε ηρεμιστικά :)
Αν δεν εχεις σακούλα, πχ είσαι στον δρομο, κάλυψε το προσωπο σου απο τη μυτη και κατω με την μπλουζα σου (σαν ληστης του far west).
Όσο για τον έλεγχο της αναπνοής είναι το ιδανικότερο αρκεί να έχεις μερικές στιγμές ηρεμίας για να εξασκηθείς και να διατηρήσεις την ηρεμία αυτή όταν έχεις ταχυκαρδία για να εφαρμόσεις τις ασκήσεις.
δοκιμαστε το στο σπιτι πολλες φορες μετα και καποια στιγμη θα το κανετε και χωρις σακουλα θα δειτε μιλω λογω εμπειριας μαθετε να αναπνεετε σωστα και η καρδουλα θα πηγαινει ρολοι και ουτε μουδιασματα ουτε ζαλαδες..
ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΧΟ ...
παιρνω και αντικαταθλιπτικο και ηρεμιστικο με εχουν βοηθησει πολυ!αλλα η ταχυκαρδια παραμενει.μονο με το inderal μου πεφτουν οι σφυγμοι!
τον θυρεοειδή σου τον εχεις κοιταξει;
zouzounitsaaa και εγω το εχω αυτο το προβλημα, μου ειχε πει ο γιατρος μου (ενδοκρινολογος) οτι εξαιτιας του θυρεοειδη θα το παθαινω να μην τρομαζω. Καλο θα ηταν να κανεις μια εξεταση αιματος να δει ο γιατρος τα επιπεδα Τ3, Τ4, ΤSH, και ενα υπερηχογράφημα θυρεοειδούς
(H ελαφριά θλίψη που μπορεί να φτάσει και στην κατάθλιψη είναι χαρακτηριστικό σύμπτωμα του υποθυρεοειδισμού εξαιτίας της έλλειψης των θυρεοειδικών ορμονών στον εγκέφαλο.
Tόσο ο υπερθυρεοειδισμός όσο και ο υποθυρεοειδισμός μπορεί να προκαλέσουν υπέρταση, η οποία αντιστρέφεται συνήθως όταν ελεγχθεί η κατάσταση του θυρεοειδούς.http://www.vita.gr/html/ent/251/ent.1251.asp)
εχω κανει ολες αυτες τις εξετασεις για θυριειδη παλια και δεν ειχα.εχω ομως προπτωση της μητροειδους βαλβιδος στη καρδια το οποιο δημιουργει ταχυκαρδιες...