εγω διαφωνω....οτι οσο μεγαλη και ειναι η αγαπη παλι υπαρχει περιπτωση να απιστησεις....μην ταυτιζεις την αγαπη με το κερατο..
δεν σημαινει οτι επειδη αγαπας πολυ ,δεν θα απατησεις κιολας...
Printable View
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ''ελευθερια'' σημαινει παντα μονοσημαντα να πηδιεσαι απο δω και απο εκει.
Επισης,τι θελει η αλλη,να την παρηγορησουμε που εκανε ταρανδο τον αντρα της?Ο κερατας τι να πει δηλαδη?
Δεν γινεται να εισαι παντα στη θεση του θυματος κοριτσι μου,εισαι θυτης σε αυτην την περιπτωση και απλως πρεπει να υποστεις τις συνεπειες.Grow some balls.
Οχι αυτό δεν θα το ήθελα για κανέναν άνθρωπο !!! Ξέρεις καμιά φορά γίνεται ρουτίνα ακόμα και η απιστία στην ζωή μας μέχρι να μας πιάσουν για πρώτη φορά. Τότε νιώθουμε αδύναμοι και γεμάτοι τύψεις για αυτό που κάναμε και μακάρι να είναι αυτό μάθημα για όλους όσους έχουν απιστήσει και να μην το ξανακάνουν. Γιατί εγω δεν αμφιβάλλω ότι αυτή η κοπέλα, είχε αισθήματα για τον άντρα που κεράτωνε, ίσως ένιωθε ασφάλεια κοντά του αλλά ίσως δεν την ικανοποιούσε στον σεξουαλικό τομέα ή ίσως είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση και θεωρούσε ότι ενας ίσον κανένας. Φοβόνταν μήπως μείνει κάποια στιγμή μόνη στην ζωή και έτσι ήθελε να έχει εφεδρικούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρω αν είναι το θύμα ή ο θύτης αλλά σίγουρα δηλώνει ένα άτομο αρκετά ανώριμο, αρκετά εγωιστικό και σαφώς δηλώνει ένα άτομο που δεν έχει μάθει τι εστι αληθινή αγάπη. Ίσως η απώλεια του άντρα της να την κάνει να αναθεωρήσει κάπως τα πράγματα για τις σχέσεις και για την ερωτική ζωή...
Το θέμα δεν είναι να είσαι πιστός γιατί ΠΡΕΠΕΙ αλλά γιατί ΘΕΛΕΙΣ.
Θεωρώ πως δεν είναι καλό για κανέναν να συμβιβάζεται σε σχέσεις που δεν τον γεμίζουν και να ψάχνει να γεμίσει τα κενά του με άλλους. Άμα απιστείς πολλές φορές σημαίνει πως έχεις φύγει απ τη σχέση, απλώς δεν το χεις καταλάβει ακόμα. Συνήθως δεν το 'χεις καταλάβει από φόβο για το άγνωστο- ή από συνήθεια που τη βαφτίζεις αγάπη.
Καλύτερα για σένα που χώρισες θεματοθέτρια. Θα βρεις κάποιον στο μέλλον που δε θα θέλεις να τον απατήσεις. Είσαι πολύ νέα για συμβιβασμούς.