Ειχα το Ίντερνετ ανοιχτό ...τελείωσε ήταν στις 12
Printable View
δεν πεθανες παλι.....ειδες?
Προσπαθησα να το χαρώ όσο μπορούσα και λίγες στιγμες τα κατάφερα αλλα ειχα μια μελαγχολία και συνεχείς ιδεοληψίες .Η περίπτωση μου αγγίζει τα όρια της ψύχωσης και δυνατής μάλιστα .Μου εχει κολλήσει οτι θα πεθάνω αυριο καθώς πριν λίγες μερες μου ερχόταν στο μυαλό χωρις να το θέλω η λέξη <<Σάββατο >> κι ειπα οτι θα ειναι το Σάββατο μετα την ορκομωσία .Νιωθω απαίσια μερικές στιγμες και κυρίως γιατι το μυαλό μου μου λέει πως όλες οι φορές τοσα χρονια που μου εχει έρθει οτι θα πεθάνω και βγήκαν λαθος ήταν όλες απλά λαθος μηνύματα κι οτι τώρα μου ήρθε το σωστό .Τι να πω προσπαθω να χαμογελάω και να φαίνομαι νορμαλ αλλα γίνεται ενας χαμος στο μυαλό μου
σου εχει προτεινει ο γαιτρος να παρεις αντιψυχωτικο?ποτε?
φιλε μου ...δεν ξερω τι να πω αληθεια..στενοχωριεμαι που δεν μπροωνα βοηθησω ενα μυαλο να σκεφτει αλλιως..
εκει παιρνει θεση μονο ο γιατρος..μηπως το αντικαταθλιπτικο δεν ειναι το φαρμακο σου?μηπως να σκεφτεις μαζι με τον γιατρο να συζητησετε για κατι πιο δραστικο?
δεν ειανι κακο πισετυω..καλα θα σε κανει...τοσο κακα οπως εισαι αποκλειεται παντως.
αν καποιος σου ελεγε αυτα που λες και σε εμας τι θα τον συμβουλευες με βαση τη λογικη να κανει?μηπως να το δεις λιγο απο αλλη οπτικη γωνια το πραγμα?
Με βάση τη λογική θα του έλεγα να στηριχτεί στο οτι εχει αποδειχτεί οτι εχει ενα πρόβλημα και να αγνοεί αυτα που του έρχονται .απλα σ εμενα εχει καρφωθεί στο μυαλό οτι ειμαι κατι εξωπραγματικό που θα μπορέσει να προβλέψει το θάνατο του και διαφορα τετοια.δεν μπορω δηλαδή να αρκεστώ απλά στο οτι ολα οφείλονται στην ιδεοψυναγκαστικη
αυτη σου η πεποιθηση οτι δηλαδη μπορεις με εναν εξωπραγματικο τροπο να προβλεψεις το θανατο σου, χωρις να ειμαι γιατρος, νομιζω πως ξεπερνα τα ορια της ΙΔΨ..
εχεις παρει 2η γνωμη απο γιατρο μηπως παιζει τιποτα αλλο?
Εχω ΙΔΨ με ψυχωσικα στοιχεία αυτο μου πε ο γιατρός ...τον ρωτησα για σχιζοφρένεια και μου πε πως δεν εχω ...εχω απλά πολυ κουρασμένο μυαλό
εχεις σκεφτει να ξεκινησεις γυμναστηριο?ειναι μεγαλη εκτονωση, καθαριζει το μυαλο, ξεσπας απο οτι ασχημο σε απασχολει, ξεχνιεσαι, παραγονται ενδορφινες φυσικο αντικαταθλιπτικο..
ειχες δει βελτιωση?
αν εχεις την οικονομικη ανεση να πας ξεκινησε το απο χτες!