Εντάξει αυτόν πιστεύω δεν θα το ξαναδώ. και δεν θέλω να το ξαναδώ και δεν θα τον ξαναδώ
Printable View
Και εκείνους δεν τους βλέπω γιατί δεν πηγαίνω στην εκκλησία. Αλλά αρρώστησα με αυτόν τον Ναμπίλ. Το βρίσκεις φυσιολογικό να στενοχωριέμαι τόσο???
Αυτός δεν μου έκανε και τίποτα το σημαντικό αλλά εγώ τον παρεξήγησα. Μου είπε δεν διάβασες ενώ είχα διαβάσει και με εκνεύρισε υπερβολικά πολύ, γιατί με έκοψε και από την συνέντευξη που ήτανε να δώσω.
Και έτσι όπως ήμουνα στενοχωρημένη κάθισα και τα έγραψα όλα σε μια φίλη μου στο φβ όχι φίλη απλά γνωστής που την συμπαθώ αλλά δεν την ξέρω καλά και εμένα τι μου ήρθε να της γράψω???? Βλαμμένο μου είμαι δεν μου απάντηση. Θα είπε μέσα της τι φίλη της είμαι και μου μιλάει??
Ρε συ όλο μαλακίες κάνω την μία γκάφα πάνω στην άλλην. Δεν θέλει να της μιλάω στο φβ.
Δελφίνι όταν τον άλλο τον βρίζεις,είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου ανταποδώσει.Παρατηρώ πως έχεις γενικά ένα θεματάκι διαχείρισης του θυμού σου.Ωραία σου είπε ο σαμπαχ ότι δε διάβασες..μείνε ήρεμη και εξήγησε του με επιχείρηματα γιατί θεωρείς πως κάνει λάθος.Επίσης σε όποια δουλειά και να πας,αν δεν είσαι εσύ το αφεντικό θα αναγκαστείς να πεις ότι και ο γαϊδαρος πετάει και ο ήλιος ανατέλλει από την δύση..
Να σας πω κάτι και ποιος είναι 100% φυσιολογικός στις μέρες μας? Οι ψυχίατροι πήγα και ξαναπήγα τίποτα δεν μου έκαναν οπότε δεν ξαναπάω.
Λέτε να είμαι κάκος άνθρωπος ???
Τους βρίζω όλους και μετά με λένε κακό άνθρωπο και με περιφρονούνε και μειώνομαι και αυτοκαταστρέφομαι.
Δελφινι, για να σε βοηθησουν πρεπει και εσυ να εισαι ανοιχτη, το μυαλο σου να ειναι δεκτικο σε νεες πληροφοριες και να θελεις να δουλεψεις με τον εαυτο σου και να βελτιωθεις.
Αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι εκοψες μονη σου τα φαρμακα. Μπορει να χρειαζεσαι κατι πιο λαιτ για συντηρηση. Εχεις οντως αλλαγες στη διαθεση απο τη μια στιγμη στην αλλη? αυτο πρεπει να το προσεξεις.
Αμα βριζεις τον καθενα που σου τη λεει, και μετα αναρωτιεσαι αν εισαι κακος ανθρωπος επειδη απομονωνεσαι, υπαρχει θεμα κοινωνικης λειτουργικοτητας...αυτο πρεπει να δουλεψεις.
Αρα μηπως θα σε βοηθουσε η ενταξη σε καποια ψυχοθεραπευτικη ΟΜΑΔΑ? να καταλαβεις τα ορια σου, να διαχειριζεσαι τα νευρα σου, να ελεγχεις τις αρνητικες σκεψεις σου. Σε οποια δουλεια και να πας, οπου στη γη, με τις δυσκολιες που αντιμετωπιζεις στη διαχειριση της συμπεριφορας σου δεν θα τα καταφερεις! Και θα απογοητευθεις επιπλεον. Και μετα θα μας λες, μηπως ειμαι κακος ανθρωπος?
Επισης, δεν εχεις καταλαβει ΓΙΑΤΙ σε διωχνουν, δεν τα εχεις βρει με τον εαυτο σου να εντοπισεις την αιτια πχ ειμαι ακοινωνητη, ειμαι αποτομη, δουλευω αργα και κουραζω τους αλλους, δεν ακουω τους προισταμενους μου, δεν ειμαι αποδοτικη, βριζω κλπ. Μονο αμα εντοπισεις την αιτια, θα κανεις καποια βηματα να διορθωθεις και να βελτιωθεις. Και οχι αναρωτώμενη μηπως εισαι κακος ανθρωπος? τι δουλεια εχει η κακια με την ακοινωνησια? ή την ελλειψη προσαρμοστικοτητας?
Δεν εξηγουνται ολα με την ηθικη, ξερεις.
Παντως ΤΗ λυση εδω μεσα δεν θα τη βρεις, συμφωνω. Αντε μερικα τιπς μονος.
Ξέρετε το θέμα είναι ότι έχω πολλά προβλήματα μάλλον γιατί είμαι κακός άνθρωπος λέτε ή γιατί είμαι χαζή???