Originally Posted by
anxious4ever
δεν μου εχουν δωσει ποτε σταθεροποιητη συναισθηματος..δεν κανω διπολικη γενικα...πασχω απο αγχωδης διαταραχες κ μονοπολικη καταθλιψη.δεν εχω κανει ποτε μανια..
παντα μου δινουν ενα αντικαταθλιπτικο κ μεχρι να πιασει ενα συνηθισμενο αγχολυτικο.
τωρα για το οτι δεν μου εδωσε...πριν 2 εβδομαδες μειναμε στο οτι εχω μονο αγχωδη διαταραχη κ οτι επειδη δεν εχω κανει καταθλιψη δεν θελει να δωσει...ομως πλεον βλεπω οτι εχω κανει καταθλιψη...κ πιστευω οτι επειδη τρεχει συνεχεια κ επειδη με ειδε μονο στις αρχες Νοεμβριου, δεν εχει παρει σαφη κλινικη εικονα.
οταν του στελνω μνμτα "δεν την παλευω", νομιζω πως δεν εχει καταλαβει οτι εγω πλεον ετκος απο στρες κανω κ αποσυρση σιγα σιγα..κ αυτο επειδη σπανια ειναι διαθεσιμος.
εργαζεται στον Ευαγγελισμο στην ψυχιατρικη κ κανει εφημεριες κ τρεχει.δεν εχει ιατρειο..ακομα..ειναι ειδικευομενος.
δλδ σε ο.τι ειχε πει ειχε πεσει μεσα κ ειχα δει ενα ασπρο φως..τωρα δεν ξερω γιατι με παλευει ετσι..πιθανον επειδη τοτε που με ειδε ημουν πιο οκ..επειδη ερχομαι στη δουλεια κ επειδη δεν κλαιω συνεχεια.
ομως το οτι δεν κλαιω σεν σημαινει οτι ειμαι καλα..καθε μερα νιωθω να βυθιζομαι περισσοτερο ..εχει φυγει κ το παραμικρο ιχνος διαθεσης που ειχα..εχω ψυχολογο κ με το ζορι θα παψ κ σε αυτην..νιωθω οτι εχω παραιτηθει πλεον...κ ολο ανασταναζω κ ολο νιωθω παραξενα...