μια ζωη η ιδια δουλεια για μενα ----αγχος,νευρικοτητα,θολουρα--->στρες παραλυτικο---->αποπραγματοποιηση---->καταθλιψη..
ΣΚΑΤΑ!!!
ευτυχως εχω δουλεια , αλλα λιγα χρηματα..οκ...μην ειμαι κ αχαριστη.
Printable View
μια ζωη η ιδια δουλεια για μενα ----αγχος,νευρικοτητα,θολουρα--->στρες παραλυτικο---->αποπραγματοποιηση---->καταθλιψη..
ΣΚΑΤΑ!!!
ευτυχως εχω δουλεια , αλλα λιγα χρηματα..οκ...μην ειμαι κ αχαριστη.
Το πιστεύω και εγώ πλέον πως είναι οργανικό...
Μετά από τόσα χάπια και ψυχοθεραπεία βλέπω πως όλα είναι χημεία...
Έχω δει την σκέψη μου και τηνσ τάση μου να αλλάζει από χάπι σε χάπι...
Να γίνομαι πιο επιθετικός σε πλεόνασμα νοραδρεναλίνης (εφφεξορ, wellbutrin), πιο ήρεμος σε seroxat, φυσιολογικός σε cipralex...
Αν υπάρχει πια η λέξη φυσιολογικός για εμάς...
Νιώθω ένας απέραντος χημικός σκουπιδότοπος με τόσα χάπια που έχω πετάξει μέσα μου..............
ναι ειδα κ γω που το προσεγγιζω το θεμα ...ποσο καλα ειμαι...ασε μας βρε Παναγιωτη....
ας παιρνουμε εκει τα χαπακια μας κ τελος..
Και εγώ από μικρός ήμουν έτσι...
Από όσο με θυμάμαι, μελαγχολικός, ευαίσθητος, και ΥΠΕΡ-Αναλυτικός στην σκέψη μου...
Αυτο΄μας έχει καταστρέψει εμάς η υπεραναλυση...
Και εγώ είχα ίδια συμπτώματα με την μητέρα μου και έξαρση συμπτωμάτων σε ίδιες ηλικίες μόνο που η μητέρα μου δεν έτυχε της ίδιας εποχής αλλά σε μια εποχή που όλα ήταν ταμπού και από τα ταμπου την χάσαμε καθώς δεν πρόλαβαν μια απόπειρα...
Έτσι και εγώ κουβαλάω την κληρονομικότητα σε ένα μεγάλο βαθμό και τα cipralex έχουν γίνει αχώριστος συνοδοιπόρος........
φιλε μου...εχω παρει μονο λαντοζ στη ζωη μου , αντε κ 1 ρεμερον μια φορα για κανα μηνα..τιποτ αλλο..
ολα τ αλλα επεισοδια προ 31 , τα παιρναγα σκετη με ψυχοθεραπεια κ εξαντληθηκα.
φοβαμαι τα νεα σκευασματα..κ γενικα δεν μου χουν δωσει ποτε κατι αλλο..γιατι το λαντοζακι κανει καλη δουλεια.
παντως κ γω νιωθω απεραντη φαρμακαποθηκη μιας κ παιρνω 2 χαπια για το αυτοανοσο μου, ζαναξ κ λαντοζ..κ εχω κ περιοδο κ εχω παρει κ 2 αντιφλεγμονωδη.
αι σιχτιρ!
Αν ήμουν απολύτως καλά αγαπητή ανξιους θα έμενα στα χαπάκια μου και εγώ :-)
Αλλά δεν είμαι...
Το cipralex ήταν το μόνο που με έπιασε περίπου στο 50-60% αλλά ως εκεί και φυσικά με παρενέργειες κούραση, χασμουρητά, εξάντληση, υπνηλία, εφιάλτες που φυσικά δυο χρόνια τώρα δεν έχουν υποχωρήσει...
Στο πακετό βάλε και έντονα προβλήματα μνήμης για τα οποία δεν φταίει το σιπραλεξ αλλά το άγχος που το σίπραλεξ απλά κουκουλώνει...
Την κακή προσοχή σε επίπεδα ΔΕΠ-Υ...
Τον νυσταγμό στα μάτια που δε μου επιτρέπει να οδηγήσω και η συμβατική ιατρικήα ρνείται να λύσει (γιαυτό θε΄λω να ψάξω με ομοιοπαθητική κτλ αλλά οπυ χρήματα....)...
εγω νιωθω απαισια ρε παναγιωτη..σημερα..θελω να παω να πεσω στο κρεβατι μου κ να μη ξανασηκωθω...ηρθε κ η περιοδος κ με αποκαμε!!! θελω να τελειωνει να φυγει ολο αυτο που νιωθω..που δεν μπορω κ να το προσδιορισω κιολας.
δεν εχω στρες..αλλα ουτε ειμαι κ καλα...νιωθω ζομπι απλως.αγελαστη κ σιωπηλη.ολοι στη δουλεια με ρωτανε που πηγε η ζωη που ειχα μεσα μου..
ειαμι πολυ ζωηρος ανθρωπος...κ ξενοιαστος ανθρωπος..παντα κοιταζω την στιγμη κ παντα κανω πλακες κ ρουφαω την ζωη ! που πηγαν ολα αυτα???ε?
γιατι ρε παναγιωτη εφοσον παιρνεις φαρμακο δεν εισαι καλα 100%? που οφειλεται αυτο?
δεν το χω παθει ποτε..οποτε παιρνω φαρμακο..παντα συνερχομαι 100%..πεταω που λενε! γιατι συμβαινει αυτο σε σενα?μηπως δεν εχει βρεθει το καταλληλο φαρμακο για σενα?τι στο καλο?
Γιατί δεν είμαι καλά;;
Μεγάλη ερώτηση...
Έχω δοκιμάσει όλα σχεδον τα αντικαταθληπτικά έως και τα τρικυκλικά...
Το θέμα είναι πως ο συνδυασμός κατάθλιψη - νευρολογικά - μνήμη κτλ με κάνει να πιστεύω πως κάτι βαθύτερο κρύβεται πέρα από την ελλειψη σεροτονίνης,,,
Και αυτό ακριβώς θέλω να ψάξω αλλά χωρίς λεφτά ούτε μια απλή εξέταση βαρέων μετάλλων δεν μπορώ να κάνω...
συνδυασμοι φαρμακων εχουν γινει?σε παρακολουθει γιατρος?
ειναι κ θεματα οργανισμου ναι...πιθανον μηπως αν εβαζες ασκηση παραπανω?βοηθουσε?
τι λεω τωρα ε?....λες κ δνε θα το χεις κανει...
εγω κανω κ ασκηση μαζι..δλδ χορευω κλπ..μηωπς βοηθαει κ αυτο?
κ επισης θεωρω κ οτι η πιστη βοηθαει..δεν εννοω η προσευχη..εννοω οτι να πιστεψεις εσυ ο ιδιος στο χαπι που θα παρεις ωστε να κανει κ λιγο placebo effect.
εννοείται έχω κάνει και συνδυασμούς...
Γενικά ελάχιστα χάπια μου κόλλησαν από προφιλ παρενέργειών...
Το μόνο που ανέχθηκα σαν οργανισμός είναι το σίπραλεξ...
με γιατρο ή μονος σου πας?κ τι νιωθεις?καταθλιψη στρες?τι?
Εννοείται έχω γιατρό και ψυχίατρο και νευρολόγο και παθολόγο... :-)
Η διάγνωση μου είναι αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή με κρίσεις πανικού...
Αυτό χωρίς τα φάρμακα...
Δλδ γενικευμένο άγχος, μείζων κατάθλιψη και τακτικές κρίσεις πανικού..
Με το σιπραλεξ πολύ καλύτερα...