Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Συγνώμη, αλλά τι έπαιρνες όταν αυτός ντρεπόταν να πει ακόμη και στους πιο δικούς του ανθρώπους ότι είχε σχέση μαζί σου?
Τι σόι τρυφερότητα και αγάπη είναι αυτή όταν δεν αποδεχόμαστε τον άνθρωπο που περνάμε καλά μαζί του?
Έχεις καταλάβει τι έδειχνε η στάση του? Ότι, επειδή μέχρι τότε δεν είχε βρει αυτό που ήθελε βολευόταν μαζί σου που δεν ήταν μεν αυτό που ονειρευόταν αλλά, \"δε βαριέσαι...καλά περνάμε και όταν βρεθεί η κατάλληλη μπορώ να πείσω το θύμα να είναι στη ζωή μου με νέους όρους\"
Η θεία μου με το θειο μου έχουν δεκαπέντε χρόνια διαφορά. Γνωρίστηκαν πριν τριάντα χρόνια, εκείνος φαντάρος, εκείνη χωρισμένη με ένα παιδί. Παντρεύτηκαν, της μεγάλωσε την κόρη, την παντρεψε και είναι ακόμη μαζί ευτυχισμένοι. Αν τους δεις, (επειδή η θεία μου δεν έχει κάνει πλαστικές και τέτοια), φαίνεται πολύ η διαφορά τους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε καμιά στιγμή το θείο μου να την αγαπάει, να την παντρευτεί και να την κυκλοφορεί σαν τη γυναίκα του.
Μ\' αυτό θέλω να σου πω ότι σε καμία περίπτωση άυτός ο άνθρωπος δεν σε αγάπησε και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο για σένα.
Σταμάτα να είσαι η εύκολη λύση του, απαίτησε απ τη ζωή και τον εαυτό σου αυτό που σου αξίζει!
Αυτό ισχύει... Όχι απαραίτητα ότι δεν σ\' αγάπησε αλλά ότι είναι λίγο εγωιστής/παιδί. Δώσ\'του χαστούκι να ξυπνήσει αν και σ\' αυτή την ηλικία ίσως ο άνθρωπος δεν αλλάζει...