Ο ναρκισσισμός και η ωραιοπάθεια είναι ξενέρωτα...
Printable View
Ο ναρκισσισμός και η ωραιοπάθεια είναι ξενέρωτα...
Με ξενερώνει η βλακεία.
Με εξιτάρει η ευστροφία και η αντισυμβατικότητα.
Χαχαχααχα Περιμένεις να σ πω ότι ναι είμαι έτσι..??..γτ έλεγα κτ για ψώνια πριν...:p χαχαχαχα....μερικά νμμζ μ ταιριάζουν..κάποια τα έχω ακούσει από αλλους γ μένα αλλά δν έχει σημασία ...το ποιός είναι ελκυστικός είναι εντελώς υποκειμενικό γ αυτό εξάλλου γραφουμε ο καθένας τι μας αρέσει....
Δεν έχει να κάνει, ψώνιο είναι ο επιδειξίας με αυτογνωσία ή όχι.....και μετριόφρων είναι αυτός που δεν επιδεικνύεται αλλά έχει αυτογνωσία για τις αρετές του, τα κατορθώματά του κλπ ....αν δεν έχει επίγνωση και νομίζει ότι είναι χειρότερος από αυτό που είναι, δεν είναι μετριόφρων...... απλώς δεν έχει αυτογνωσία, αυτοεκτίμηση κλπ .....
Και μια ατάκα σχετική με αυτά (και παντελώς άσχετη με το thread :p) λέει
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι :p
Μια αλλη ατακα ειναι οτι δεν υπαρχει χειροτερη μορφη επαρσης απο την ταπεινοφροσυνη ..............( μιλαμε για λαικους ανθρωπους , οχι ασκητες ) ......
η τσιγκουνια μου προκαλει εμετο.
αυτο σκεφτομουν και εγω...
επιπλεον να κανω μια ρητορικη επισημανση..... λεμε ολοι για κιλα, εμφανιση, κλπ αντι να λεμε για χαρακτηρα, προσωπικοτητα, αν εχει κανει ο αλλος δουλεια με τον εαυτο του και τα παθη του, ιδιοσυγκρασια, τι lifestyle εχει, τι αγαπαει, ονειρα, στοχους κλπ.
Και λεμε, με ελκυει καποιος, οχι πανχοντρος αλλα οχι και οδοντογλυφιδα, λες και ο ανθρωπος ειναι τα κιλα του. Λες και δεν εχει δικαιωμα σημερα να παρει 20 κιλα γιατι ετσι, λογω υγειας, λογω διαθεσης, γουστο του και καπελο του. Και αυριο, μεθαυριο, να τα χασει. Ο ανθρωπος δεν ειναι τα κιλα του ουτε σημερα ουτε αυριο.
Αυτη η νοοτροπια ειναι τελειως καταναλωτικη, λες και παραγγελλουμε απορρυπαντικα απο το ραφι, με το σωρο.
Παλιοτερα με ξενερωναν η αγενεια, εγωπαθεια, τα (πολλα ) κιλα, η τσιγκουνια,να μην μ αρεσει το στυλ ντυσιματος του αλλου , οι σνομπ,η καθε ειδους επιδειξη ( εχω κ κοτερο ...). Σημερα μετα απο αποκτηση εμπειριων, συνειδητοποιω..... οτι ακομα αυτα με ξενερωνουν ;)