Originally Posted by
melina20
Νομιζω οτι με μισω.εδω κ εναν χρονον σχεδον βιωνω μια εντελως πρωτογνωρη κατασταση για μενα.εχω ααπομωνωθει απο ολους σχεδον καθομαι ολη μερα σπιτι μου και σκεφτομαι.νιψθω να εχω γινει ενα με το μηδεν και την αιωνιοτητα.τιποτα δεν υπαρχει ολα κενα και χωρις νοημα.πηγα κααι σε γιατρους ολοι προτειναν αγωγη με αντικαταθλιπτικα αλλα δεν θελω να παρω.βασικα δεν θελω να με βοηθησω.νιωθω ενα τιποτα που δεν χρηζει βοηθειας ουτε θεραπειας.να προσπαθησψ γιατι?και τοσα χρονια που προσπαθουσα τι καταλαβα? Ενα μηδεν.φφφφ μακαρι να μπορουσα να αυτοκτονησω αν κ ουτε αυτο δεν μπορω να κανω. Για τιποτα δεν ειμαι μονο για να σκεφτομαι η για ναα πηγαινοερχομαι χωρις νοημα και σκοπο.δεν αντεχω τον εαυτο μου ολα μου τα ονειρα πεθαναν και μααζι τους κ γω.σααν νεκρη νιωθω.ο γιατρος τι θα μ κανει? Θα με ποτισει φαρμακα και θα με συμβουοεψει να περοφερομαι στον εξω κοσμο μπας κ βρω το δρομο μου.ποσο βοηθητικα ολα αυτα!οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται δεν τα χα φαντααστει ετσι ουτε οτι θα κατεληγα ετσι.γεμαατη ονειρα ημουν μου κοβονταν σιγα σιγα μερα με τη μερα για χρονια.κουραστηκαα βαρεθηκα και τις λογικες και τις συμβουλες και ολους τους δηθεν εκει εξω.δεν καανω για αυτον τον κοσμο και ουτε ξερω για τι κανω.μαλλον για τιποτα δεν κανω.ηρθα σ αυτον τον κοσμο με προορισμο την αιωνιοτητα των σκεψεων μου.