καταρχην εισαι πολυ νεα κοπελα για νεες αρχες, για χομπου κ νεες γνωριμιες...στην ηλικια σου ουτε καν σκεφτομουν γαμους κ παιδια..+ ο ψυχιατρος δεν ειναι μονο για την καταθλιψη αλλα για χιλια δυο+ για την ΓΑΔ.
να ξερεις οτι ο υπερθυρεοειδισμος θελει ασκηση κ καλα κανεις κ περπατας, ηρεμια κ οχι αγχος.
γιατι ξερυθμιζεται κ τα ξερεις τι επακολουθει..φανταζομαι παιρνεις unimazole κ τ4 ετσι δεν ειναι?ή σκετο unimazole..αν ναι σε τι δοση εισαι?δοση συντηρησης ας πουμε?
εγω παιρνω κ τ4 των 25 κ Unimazole των 5..ειμαι δλδ σε δοση συντηρησης.
επισης το πρωτο που πρεπει να κοιτας οταν κανεις στρες ,αμεσα, ειναι η εξεταση των ορμονων του θυρεοειδη σου.
κ επισης δεν γκρεμιστηκε η ζωη σου επειδη δεν εχεις παρεες αυτο το διαστημα..η ζωη μεταβαλλεται διαρκως..ανθρωποι ερχονται, μας προσπερνουν, φευγουν, αλλοι μενουν κλπ..αν κ εσυ δεν ξεκινησεις καποια δραστηριοτητα τοτε πως θα γνωρισεις κοσμο?πιστευεις οτι θα ρθει καποιος στο σπιτι σου ετσι να σε κανει παρεα?αρα η λυση ειναι μια...ξεκινας κατι..ενα χομπυ.
εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω ποτε τη ζωη μου χωρις χομπυ, ή μενοντας σπιτι μετα τη δουλεια κ να κανω μονο αυτο..δλδ σπιτι δουλεια, δουλεια σπιτι...
χρειαζεται να κανεις κατι που να εκτονωνεσαι κ να ξεσκας...κοινωνικοτητα κ παρεα...μην το καθυστερεις εφοσον εχεις ορεξη, ξεκινησε το.