Έρις, εγώ μέχρι στιγμής από αυτά που έχεις γράψει κρίνω ότι είσαι ένα καταπληκτικό άτομο. Στηρίξου σε αυτό και ξέχνα όλα τα άλλα. Μην δίνεις αξία σε κανέναν.
Printable View
Θα συμφωνησω κι εγώ ωραία τα λες και το επίπεδο σου έχεις και την μόρφωση σου τι σκατά παθαινεισ και δεν μπορείς να τα καταφέρεις ξέρω πολύ καλά είναι ή αλήθεια γιατί κι εγώ έτσι είμαι στο χαρακτήρα
Ευχαριστώ παιδία! Ξέρω ότι εσείς καταλαβαίνετε! Εδώ μέσα λίγο πολύ όλοι έχουμε έναν σκελετό στην ντουλάπα μας και πρέπει να σταματήσουμε να τον φοβόμαστε και στην τελική να τον αντιμετωπίσουμε!
elis, συγγνώμη κιόλας αλλά αν όντως μοιάζουμε στο χαρακτήρα, σωθήκαμε! Σκατοχαρακτήρα έχουμε!:p
Δεν έχεις γνωρίσει καλά τους άλλους γι αυτό νομίζεις ότι είμαστε σκατοχαρακτηρεσ όλοι έτσι είναι κ υπάρχουν κ χειρότερα ρώτα κ μένα που κυκλοφοραω όλη μέρα είκοσι χρόνια τι βλέπω μία χαρά είσαι στο λέω εγώ
Έρις νομίζω μιλάει η κατάθλιψη για το σκατοχαρακτήρα που λες. Όσο για την απόλαυση που έχεις χάσει και από φίλους που λες, την έχω χάσει κι εγώ πολύ καιρό τώρα δικαιολογημένα όμως γιατί μου φέρονταν σκάρτα.
Όχι εννοούσα ότι και η ψυχολόγος μου είπε το ίδιο, "για έναν άνδρα όλα αυτά;"... κι έπειτα μου έβαλε τις φωνές... Τίποτα δεν είναι τόσο απλό και επιφανειακό...
sad, μια χάρα είναι οι φίλοι μου, προσπαθούν όσο μπορούν να με καταλάβούν, αλλά δεν γίνεται και το καταλαναίνω... Απλώς αγχώνομαι ακόμη και μαζί τους πλέον. Ίσως είναι η κατάθλιψη που μιλάει, ίσως το ότι νίωθω πληγωμένη και μόνη... Ίσως ότι έχω κουραστεί τόσο πολύ...
Α! αν και όταν είπα σκατοχαρακτήρα, εννούσα σκατοχαρακτήρα απέναντι στον εαυτό μας... π.χ. όταν δεν τον προσέχουμε αρκετά, ότι δεν τον προστατεύουμε κτλ.
Α κατάλαβα ! Δεν έπρεπε να σου βάλει τις φωνές εκείνη είναι εκεί να σε αποδεικτεί εγω απλως σου λεω πως βιωνω και την οικονομική ανέχεια , την απομωνωση την γκρίνια και νιώθω πως ο ανδρας είναι το λιγότερο και φοβαμαι τωρα και σαν χωρα μην παμε στο γκρεμο θα ειναι αβαστακτο πια για μενα
Καταλαβαίνω τι εννοείς take a break, σαφώς όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους προβλήματα είναι πολυτέλεια να γίνεσαι αυτοκαστροφική για έναν άνδρα. Εγώ έχω ένα χρόνο να δουλέψω, γιατί διάβαζα... έχω ένα μικρό πεθώριο ακόμα να ανασυγκροτηθώ και να αρχίσω και πάλι δουλειά. Όσον αφορά τη χώρα, ίσως ο γκρεμός είναι η καλύτερη λύση... η κατάσταση δεν σώζεται από πουθενά... Άσε, που ταιριάζει και με τις αυτοκαταστροφικές μου τάσεις ο γκρεμός!
Ερις φοβαμαι για εμας που παιρνουμε αντακαταθληπτικα με μια πτωχευση δεν ξερω τι θα γινει! Οτι δεν σωζεται δεν σωζεται , εμεις ομως θα ειμαστε τα πρωτα θυματα.
Κορίτσια όταν αυτό που έχεις μέσα στο κεφάλι σου δηλαδή την κατάθλιψη το δεις κι έξω δεν παθαινεισ τίποτα πόλεμος γίνεται μέσα στο κεφάλι μας κ επιβιωνουμε είμαστε προετοιμασμένοι μη φοβάστε αρκεί να έχουμε να φάμε
κοριτσια στο θεμα της πτωχευσης λεω για να ξορκισω τους φοβους μου οτι οκ δεν πειραζει... αν δεν τα καταφερω στη δουλεια μου, θα βρω ενα χωραφακι να φυτευω ντοματουλες και μαρουλακια, θα βγαλω μια αδεια και στη λαικη. Ενα πιατο φαι θα το εχω!
Φαρμακα ρε παιδια θα χουμε αν γινουμε οπως στην Βενεζουελα καλα ενα πιατο φαι ολοι θα βρουμε και μετα νεοπτωχοι ειμαστε ολοι τι να φοβηθουμε μην χαθουν τα λεφτα η τα κοτερα αλλα τα φαρμακα;;