Originally Posted by
Οδυσσεας34
Το τελευταίο επεισόδιο ξεκίνησε στην ελλαδα, πριν εμενα ολλανδια με τη κοπέλα μου είμαστε μαζι 14 χρονια, αναγκάστηκα να φυγω για πρώτη φορά χωρίσαμε έκανα χασις πάλι σταμάτησα το ζολοφτ απο μονος μου και έπεσα στη λουμπα ετσι έφυγα γύρισα ελλαδα ήμουν καλύτερα ξανά έκανα τα ίδια χασις και σταμάτημα φαρμάκου και τότε ξεκίνησε η ιστορία που κρατάει ακόμα 3 χρονια τωρα, σταματάω δουλειά γυρίζω στο πατρικό μου άνεργος και με προβλήματα στο σπιτι ειχα επικοινωνία πάλι με τη κοπέλα μου, μου έλεγε να ξαναγυρίσω και οτι ολα θα πανε καλα την αγαπούσα και μου έλειπε, αλλα ήμουν και μπερδεμένος με την κατάσταση στην ελλαδα δεν μπορούσα καθόλου ετσι είπα να επιστρέψω ολλανδια, οταν ήρθα ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τις αλλαγές στα φαρμακα, έκανα και ενα γκρουπ θεραπι αλλα δεν με πολυ βοήθησε λόγο οτι δεν καταλαβαίνω καλα ολλανδικα, προσπάθησα να δουλέψω 2 φορές να κανω καινούργια αρχή τη μια έκατσα ενα μήνα την άλλη 2 μέρες, ολο λέμε παμε καινούργια αρχή και ολα θα πανε καλα. Τωρα η κοπέλα μου κουράστηκε και μπερδεύεται άλλαξαν ολα και εγω δεν ξερω τι να κανω στον κόσμο μου καταθλιψη ανγχος εγκεφαλικά μπλοκαρισμενος με τρελές σκέψεις. Καλη δύναμη σου ευχομαι και να πανε ολα καλα!!