Quote:
Originally posted by stella78
Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι..απλά ήρθε ακριβώς την στιγμή που δεν το περίμενα..που άρχισα ψυχανάλυση και άρχισα να ανακαλύπτω τον εαυτό μου...μπορεί και να μην είχε καμία σχέση με αυτό που είχα πλάσει στο μυαλό μου - και για να μην κρυβόμαστε, σίγουρα δεν είχε από ότι αποδείχθηκε- αλλά κι έτσι ακόμα θα δινα μια ευκαιρία...να δω τί είναι. Είνα τρελλό, το ξέρω, να φέρθηκε έτσι, να μην ήταν ..ο θεός και γω να το σκέφτομαι..όμως , όπως ε΄λεγε κι ο ίδιος, βρίσκομαι σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης, ακι πάνω σε αυτή..ήρθε κι αυτός..και δυστυχώς, ήταν ο μόνος στον οποίο άνοιξα την πύλη της ψυχής μου..αυτής που εγώ νιώθω ότι είμαι..και αυτής που θα θελα να γίνω...ήταν τρυφερός, γλυκός και..ερωτικός. Θα μου πεις, όλα αυτά σε εικονομικό πλαίσιο..ναι, απλά μου κανε κάθε μέρα πλύση εγκεφάλου για το ότι θα περνούσαν και στο άλλο πλαίσιο, αυτό της πραγματικότητας...δεν έχω νιώσει τοσο εξαπατημένη ούτε από σχέσεις πραγματικές...γιατί τα ξερε όλα αυτά...δεν ήθελα να με λυπηθεί...απλά να βρει δυό λόγια ανθρώπινα...
Ναι, έχω θέμα με το πώς βλέπω εγώ τον εαυτό μου..και να είμαι μορφωμένη, έξυπνη και εμφανίσιμη..λίγη σημασία έχει..γιατί εγώ δεν τα βλέπω όλα αυτά..και γιατί ακόμα και τώρα μου λείπει απίστευτα...
Είσαι ερωτευμένη. Έγώ βλέπω ένα θετικό σε όλα αυτά. Βρήκες τι θέλεις απο τον άλλο. Πιστεύω οτι θα τα πας μια χαρά... θα περάσει αυτή η δύσκολη στιγμή και θα ζήσεις τα καλύτερα! Στο εύχομαι!