ευχαριστω πολυ σαπουνακι! ευχομαι κι εσυ να τα καταφερεις!
αρκει να το πιστεψουμε..!
Printable View
ευχαριστω πολυ σαπουνακι! ευχομαι κι εσυ να τα καταφερεις!
αρκει να το πιστεψουμε..!
τετοιες σαχλες περι ταξιδιου ελεγε και η δικια μου η θεραπευτρια και ειχε το θρασος να το πω να μου πει οτι δε ξερει πως ειναι ενας ανθρωπος με ψυχωση οποτε σαν να μου λεει δε μπορω να σε βοηθησω ουσιαστικα στο προβλημα σου.ευτυχως ηταν σε δημοσια δομη υγειας και δε της εσκαγα πενηνταρια καθε φορα που την εβλεπα
Τι είναι αυτό το ταξίδι ρε παιδιά?
Ο δικός μου δεν μου έχει μιλήσει ποτέ για κάτι τέτοιο..
ουτε εμενα μου εχουν πει οι θεραπευτες κατι για ταξιδι.αλλα φανταζομαι τα παιδια ενοουν το ταξιδι της ανακαλυψης του εαυτου μας μεσω της ψυχοθεραπειας
Δεν το λενε απαραιτητα στη συνεδρια (εμενα το ελεγε), το γραφουν ομως στα βιβλια τους και οπουδηποτε τους δινεται η ευκαιρια να ξεδιπλώσουν το συγγραφικο φιλοσοφικο ταλεντο τους.
Στα λογια ειναι μανούλες. Θεωριες....
εμενα μου το πε τη πρωτη φορα που πηγα οτι θα κανουμε μαζι ενα ταξιδι.εντωμεταξυ τη συνατουσα σε ενα παμπαλαιο κτηριο πολυ καταθλιπτικο κι ελεγα τωρα τι μου λεει
Κι εγω σε καταθλιπτικο σκοτεινό γραφειο ημουν και μιλαγε για ταξιδια και αλλες παπαρολογιες.
@nefeli28 πρεπει να ανοιξουμε ενα θεμα να τους θαψουμε να μας πουν και οι υπολοιποι τη γνωμη τους γιατι εγω ακομα αναρωτιεμαι αν εχω δικιο η ειμαι στραβοξυλο
Ναι, να ανοιξουμε loca.
Ειναι ανεξαντλητο απ'οτι φαίνεται το θεμα...