Originally Posted by
elisabet
Archahgel λυπαμαι για την εξέλιξη, είχα δει το θέμα σου και την προηγούμενη φορά και πόση χαρά είχες για αυτήν την γνωριμία. Σου ειχα εκφράσει από τότε αν θυμάσαι την "ανησυχία" μου για το φέρσιμο της ως προς τις συναντήσεις και δεν έπεσα έξω.
Δεν νομίζω οτι δεν σε θέλει ούτε φυσικά είσαι ηλίθιος. Ενθουσιάστηκες με την γνωριμία και αυτό είναι απόλυτα λογικό.
Όμως πιστεύω οτι ακριβώς εξαιτίας του ενθουσιασμού σου η κοπέλα βολεύτηκε. Να στο πω πιο απλά : αν ήταν ένας πιο έμπειρος στη θέση σου, δεν θα του αρκούσε με τίποτα να μιλάει απλά με μια κοπέλα και αυτή - για όποιον λόγο- να μην θέλει να βρεθούνε. Εσύ το δέχτηκες αυτό και το συνέχισες ακριβώς επειδή δεν είχες προηγούμενη εμπειρία κι αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει οπότε σε κάνει και πιο "παθητικό", να αρκείσαι με λιγότερα.
Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να φτάσεις στο αντίθετο άκρο που λες τώρα ούτε να εγκαταλείψεις πριν δώσεις μια ευκαιρία ακόμη. Μπορείς απλά να είσαι ειλικρινής. Να της πεις αυτά που νιώθεις για αυτήν αλλά να της ξεκαθαρίσεις οτι δεν σου αρκεί μια τέτοια σχέση κι ότι δεν πρόκειται να περιμένεις για πολύ ακόμα. Δώστε ένα ραντεβού ακόμα και προσπάθησε να περιορίσεις τις πολλές συνομιλίες από το τηλέφωνο. Δεν λέω να εξαφανιστείς ή να μην μιλάτε, αλλά να μην της δίνεις την αίσθηση οτι αυτό θα συνεχίζει έτσι.
Με το να πας στο αντίθετο ακρο και να της λες οτι θα γίνει ο, τι θες εσύ κτλ νομίζω οτι κινδυνεύεις να τρομάξει και να την χάσεις. Μπορείς απλά να βάλεις τα όρια σου. Να της εξηγήσεις οτι δεν σου αρκεί αυτό κι οτι αυτό που ζητάς είναι μια φυσιολογική σχέση μεταξύ ενηλικων.