Originally Posted by
lena86
Και τωρα που το σκεφτηκα καλυτερα αυτο με τις φιλες μιας κ αναφερθηκα σε αυτο περι λαθη.οχι προσωπικα δεν εχω κανει κανενα λαθος.Δεν ειναι λαθος να σε πειραζοτν οι αλλοι και να τους κανεις παραπονα κ εκεινοι να μην κανουν κατι να το διορθωσουν.Οχι δεν κανω λαθος οταν μια φιλη με συκοφαντει.Οχι δεν κανω λαθος οταν ζηταω το αυτονοητο απο φιλη να βγουμε εξω..κ να περναει μεχρι κ χεονος κ να μην βγαινει μαζι μου.Οχι δεν κανω λαθος οταν δεν εχω χρηματα να βγω εξω κ δεν θα ακολουθησω μια αλλη κοπελα στις πολυεξοδες εξοδους της,μιας κ γω δεν μπορω να συμβαδισω με αυτες.Οχι δεν ειμαι λαθος οταν οι αλλοι με στηνουν και εγω ειμαι παντα στην ωρα μου.Οχι δεν ειμαι λαθος οταν παει η αλλη να με κλεψει και μου λεει ψεμματα συνεχως.Κ τελος δεν ειμαι λαθος οταν εξηγω πως δεν μπορω να ξυπνησω απο τις 4 τα ξημερωματα κ πως εχω θεμα με τις συγκοινωνιες που μενω,για να παω μια εκδρομη κ να μαι σαν ζομπι κ η δηθεν φιλη να με ειρωνευεται.Ειμαι νευρικια μεσα στο σπιτι μου αλλα εξω δεν το δειχνω,φερομαι πολυ ομορφα στον αλλον και εισπραττω αυτες τις συμπεριφορες,επειδη ομως δεν μπορω να ανεχομαι τα παντα οταν κατι δεν μ κανει φευγω,αφου πρωτα το συζηταω κ δεν βρω φυσικα λυση.Α κ ενα τελευταιο που ξεχασα οχι δεν κανω λαθος οταν η αλλη με παει βολτα με το αμαξι οπως ειχαμε μεν συμφωνησει κ παρκαρει σε αλλη πολη και σημειο που δεν μαρεσει κ το ξερει κ ενω της λεω πως δεν θελω να κατσουμε εκει εκεινη δεν σεβεται την αποψη μ κ με αναγκαζει να κατσω κ γω μαζι της διοτι ηταν αργα κ δεν ειχα χρηματα μαζι μου να γυρισω σπιτι κ το σπιτι μου ηταν πανω απο 4 χλμ μακρυα.Και ολο αυτο το κατεβατο για να καλυψω την ερωτηση στο αν φταιω κ γω.Αντε γιατι ετοιμη ημουν να χτυπησω παλι το κεφαλι μου με αυτη την ερωτηση.