Μην της δίνεις σημασία εσύ κοίτα την πορεία σου και γράψε τον κόσμο εγώ αυτό κάνω γράφω τους κακούς και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Printable View
Μην της δίνεις σημασία εσύ κοίτα την πορεία σου και γράψε τον κόσμο εγώ αυτό κάνω γράφω τους κακούς και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Αυτό το έχω γ σίγουρο για τα άλλα δεν ξέρω
Ρε παιδια να ρωτησω κατι τα ατυπα ανυιψυχωτικα παραδειγμα το ρισπερνταλ π περνω εγω παχαινουν λοηο αυξησης ορεξης η επιβραδυνουν και τον μεταβολισμο?
Εγω ειμαι απο τους τυχερους δεν παχυνα πολυ απ την αγωγη αλλα ετσι οπως προσεχω την διατροφη και με υην γυμναστικη κανονικα επρεπε να ημουν 75 κιλα οχι 85 τι φαση παιζει?
Οπωσ το ειπεσ ανοίγουν την όρεξη κ επιβραδύνουν τον μεταβολισμό
Επιβραδυνουν τον μεταβολισμο ε? Ερε τι παθαμε ρε ελις θελω να χασω 5-6 κιλα και με τα βιας τα χανω και αν χανω και εχω διατροφη και γυμναστικη
Εγώ είμαι σταθερά στο συν δέκα τώρα ξανάρχισα γυμναστήριο να δούμε αν θα τα χάσω
δε φτανει που σε οποιον λεμε την ασθενεια μας περιμενει να βγαλουμε το πριονι εχουμε και τα παχη μας τα καλλη μας να μη μας θελουν κ γι αυτο.δεν ειναι ζωη αυτη (πλακιζω).αυριο θα γραφτω γυμναστηριο και καποιο λογο τα γλυκα μου φερνουν ξινιλες οποτε τα χω περιορισει οποτε ισως χασω
Κι εγώ είχα πάρει αρχικά 10 κιλά (89) με το Zyprexa, αλλά με το Abilify κατάφερα να πέσω στα 83 χωρίς σοβαρή γυμναστική και απλά προσεκτική διατροφή.
Παιδιά ναι, δυστυχώς τα φάρμακα παχαίνουν με όλους τους τρόπους! Επιβράδυνση μεταβολισμού, αύξηση της όρεξης και κατακράτηση υγρών.....