Επειδη δεν ηθελα να γραψω συγκεκριμενα φαρμακα, το lopresor ειναι το μονο που με βοηθησε και μενα. Ειδικοτερα επαιρνα 1/4 καθε πρωι. Αν και δεν ειναι αντιαρρυθμικο αλλα για την πιεση, παρολαυτα εχει ηρεμιστικη δραση.
Ακομα και τωρα οταν νοιωθω πιεσμενος και οι αρρυθμιες ειναι σε εξαρση το παιρνω μεχρι να ηρεμησουν.
Χαιρομαι παρα πολυ που ζητησες βοηθεια απο ψυχολογο. Πολλοι λογω ταμπου δεν αναζητουν βοηθεια εγκαιρα με αποτελεσμα να βουλιαζουν στην κακη ψυχολογια και κατ επεκταση στην καταθληψη λογω των συμπτωματων.
Ενας καλος ψυχολογος ειναι το καλυτερο φαρμακο για μενα (αν και ακριβο) και πιστεψε με αξιζει. Αυτο ομως και παλι δεν αρκει. Θα πρεπει κι εσυ η ιδια να πιστεψεις και τους γιατρους που σου λενε οτι δεν θα παθεις τιποτα αλλα και να γινεις πιο δυνατη απο το φοβο μην αφηνοντας τον να σε κυριεψει.
Ειναι δυσκολο στην αρχη αλλα μετα θα απολαυσεις τους καρπους. Δοκιμασε τη γιογκα αν δεν το εχεις κανει. Ηρεμει το μυαλο και εκτονωνει το σωμα. Επισης με βοηθησε.
Αν αυτο ξεκινησε να σε ταλαιπωρει σχετικα προσφατα, ειναι σημαντικο να το πατησεις αμεσα και μη το αφησεις να διογκωθει. Προσεξε ομως να μη σε αγχωσει. Θελει χρονο.
Εγω εχω πιασει πατο με το συγκεκριμενο θεμα. Νομιζα πως δε θα βγω ποτε απο το βουρκο. Ομως βγηκα και ωρες ωρες δε με πιστευω οτι σκεφτομουν με τοση απελπισια.
Αρρυθμιες εχω ακομα αλλες φορες πιο εντονα αλλες λιγοτερο. Το σημαντικο ομως ειναι οτι πλεον δε με φοβιζουν και δεν μειωνουν το επιπεδο της ζωης μου.
Χαμογελα. Δες τη ζωη με αισιοδοξια γιατι ετσι κι αλλιως ειναι μικρη. Μη σπαταλας αλλο χρονο στη μιζερια. Μιλα με τον ψυχολογο σου και θα σε βοηθησει.
Και μια τελευταια συμβουλη: Μη μετρας το σφυγμο σου καθε 3 και λιγο.
Καλο βραδυ