αυτο ακριβως...αναμενει λιγο μην παρουν κ τα μυαλα της αερα ( το παιζει λιγο χαζουλα) και μετα βγαζει τα συμπερασματα της
Printable View
θα μπερδευτω αν πχ οπως ελεγες βγαιναμε και ειχα ξετρελαθει μαζι σου οποτε ναι σ αυτη τη περιπτωση μπορει να ηλπιζα να σου αρεσω πραγματικα οποτε ναι θ εθελοτυφλουσα......σε αλλη περιπτωση που παει χαλαρα το πραγμα νομιζω οτι αναμενεις κρατας πισινη και βλεπεις πως συμπεριφερεται ο αλλος....μια φορα μπορει να με ξεγελασεις....δευτερη ναιι.....τριτη ξανα ...ε μεχρι ποτε αν προσποιεισαι θα το κανεις..καποια στιγμη θ βαρεθεις..θ βγει ο εαυτος σου στη φορα....δεν νομιζεις..?
γι αυτο καλυτερα ειναι να προχωραει το πραγμα απο νωρις ωστε να μην χανεις τσαμπα χρονο ν δεις τι θελει ο αλλος....(ετσι οπως το λες) αλλα οταν θες μονο σεξ ρε νικ κ προσεγγισεις τη κοπελα αυτο δν φαινεται νομιζεις ..?? τοσο καλος στα ψεματα εισαι που τις μπερδευεις τις κοπελες ....???? χΔ
Την έχω μεγάλη........Την όρεξη για καφέ σήμερα
κοιτα οταν μ αρεσει μια κοπελα πολυ το καταλαβαινει σιγουρα..γτ με πιανει διαχυτος ενθουσιασμος...
αλλα και οταν θελω μονο σεξ...ε δεν μπορει να το καταλαβει.....δεν χρειαζεται να λες ψεματα......απλα την γνωριζεις βγαινετε...κανετε σεξ..και μετα απλα γινεσαι αδιαφορος ...και τελειωνει...
θες να με δΟΚΙΜΑσεις να δΕΙς ΑΝ ΘΑ κΑτΑλαβΕις τπτ?:p
Αυτό ο Νικ πολύ μαλακασ όλο μου την πέφτει
Φιλενάδα άκουσα την έχει μέχρι το γόνατο
Μωρέ νιώθω τύψεις τ μιλάω άσχημα τ καυμενου
ε οχι απο την πρωτη φορα ειπαμε....θα βγω και αλλες,θα κανω και σεξ και θα αποφασισω....
αλλα γενικα επειδη ειμαι ανθρωπος που ψαχνω τον ερωτα ,εαν καποια δεν μ κανει κλικ θα μεινει απλο σεξ...και ουτε θα περιμενω κανα χρονο μπας και την ερωτευτω.....μετα απο 7-8 εξοδους καταλαβαινεις τι γινεται...
εσυ δλδ μπορεις να περιμενεις κανα δυο χρονια με τον αλλον για να καταλαβεις τι παιζει?
κΑΤΑ το τστστστσ μ αρεσε...ερωτικο υπονοουμενο ητανε?:p
κοιτα οποια κοπελα δεν μ πολυαρεσει την γειωνω ΑΠΟ Αρχη...γτ δεν θελω να την πληγωσω...
τωρα εαν μια μου αρεσει και βγουμε και δω οτι δεν κολαμε τι θα κανω?με Το ζορι παντρεια Γινεται?
και επισης υπαρχουν και Κοπελες π ξερουν απο την αρχη οτι θα ειναι μιας βραδυας αλλα θελουν.....π.χ παω σε ενα κλαμπ,γνωριζω μια,φιλιομαστε ,παμε αλλου κανουμε σεξ...ε δεν νομιζω μετα να περιμενε οτι θα την ερωτευτω..
χαχαχαχχα σαν σατραπη με παρουσιαζεις γλυκομιλητη Milivoyla :p
asto file argises... h kopela exei allon :P