Δεν μπορώ να κρατηθώ, απλα δεν βρήσκω το νόημα, δεν υπάρχει πέφτω
Printable View
Δεν μπορώ να κρατηθώ, απλα δεν βρήσκω το νόημα, δεν υπάρχει πέφτω
Κουκλα μου δεν εφυγε...θα φυγει πραγματικα οταν τον ξεχασεις...απλα θα δεις οτι η ζωη σου θα συνεχισει ειτε το θελεις ειτε οχι και θα παει σιγουρα προς το καλυτερο αφησε το πενθος να εξελιχθει και να φυγει ενα τσουναμι ειναι και στο τελος θα εισαι μονο με τις καλες στιγμες....
Νιώσε τον πόνο, τη θλίψη, την οδύνη καλή μου. Ζήσε το σε όλο του το βάθος. ʼφησε τα συναισθήματά σου ελέυθερα. Κλάψε με την καρδιά σου, μίλησέ του, προσευχήσου γι\'αυτόν. Μίλα με άτομα που μπορούν να σε ακούν, να σε αγκαλιάζουν, να σε αγαπάνε...Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Σε όλο αυτό το δρόμο΄όμως να κρατάς μια μικρή ηλιαχτίδα στην καρδιά σου, που θα είναι η προσευχή του αγαπημένου σου να απαλύνει μια μέρα τον πόνο σου και να σε βλέπει ξανά χαμογελαστή όπως και πρώτα...Και μαζί σου θα χαμογελά κι αυτός...Όσο θα είναι στην καρδιά σου θα ζει πάντα μέσα από τους ανθρώπους που τον σκέφτονται και τον αγαπάνε...
Η τυχη και η ευτυχια παυει να χτυπα την πορτα σε πολλους ανθρωπους.
αποδεξου τον θανατο,κανε κουραγιο και δεσ πως δεν εισαι η μονη
'.ζω πονωντας και κανεις δεν καταλαβαινει, παντα εχω μιαν ελπιδα να ονειρευτω ξανα οπως οταν ημουν παιδι.ονειρευομαι καμμια φορα κι αυτο ειναι ελπιδοφορο.οταν θα ονειρευτεις παλι θα'ναι ενα καλο σημαδι. αποδεξου τη ζωη, αποδεξου και τον θανατο,γινε σκληρη να αντεξεις, μονο ετσι θα επβιωσεις.ο θεος(αν υπαρχει) μου παιρνε σημαντικους ανθρωπους απο κοντα μου, σα να το χει η μοιρα μου να φευγουν καποιοι σπουδαιοι για μενα.κανε κουραγιο και ζησε με οσα εχεις,ολα γινονται για καποιο λογο.μεινε ορθια να δεις το τελος.μπορει να ειναι ωραιο...