Μακ τα πηρα και τα δυο και ξερω σαν το εφεξορ τιποτα εγω ζω στην κόλαση και τραβάω τα μαλλιά μου! Να παρω την εταιρεια;
Printable View
Μακ τα πηρα και τα δυο και ξερω σαν το εφεξορ τιποτα εγω ζω στην κόλαση και τραβάω τα μαλλιά μου! Να παρω την εταιρεια;
Δεν μπορω να το κοψω αυτη την στιγμη να παρω το ζολοφτ ! Οταν δεν το παιρνω εστω μια μερα εχω απώλεια της συνειδητοτητας!
Πολυ περιεργο , εγω ξεχνω να τοπαρω μερικες μερες, κι δεν παθαινω τιποτα , ασε που προ ημερων , τοκοψα εντελως, και τι γυρισα στο σεροξατ , δεν ειδα αποτελεσμα , και ξαναγυρισα στο εφεξορ .....
Ρε συ δεν μπορείς να κανεισ εισαγωγή και να αλλαξεισ φάρμακα;Εγώ κάτι άλλο δεν μπορώ να φανταστώ
Το φάρμακο αποβάλλεται τελείως μετά από έξι χρόνους ημιζωής
Δηλαδή αν έχει δέκα ώρες ημιζωη επί έξι δηλαδή σε εξήντα ώρες έφυγε
Nαι , εκοψα το εφεξορ , καμμια βδομαδα , επαιρνα σεροξατ , και δεν μαρεσε ιδιαιτερως , οποτε ξαναγυρισα στο εφεξορ , πιο καλο αποτελεσμα ......................75 mg .......δεν παιρνω πολυ ......για να μην εξαρτηθω ....
75 παιρνω και γω αλλα εξαρτηθηκα !και απο το ζαναξ πια ειμαι εξαρτημενη. Τα 150 εφεξορ μου εκαναν μολυνση στο εντερο
Το ζαναξ κανει ισχυρη εξαρτηση , ειμαι εξαρτημενος απ αυτα , παιρνω μπολικο μαγνησιο για να τα μειωνω , το εφεξορ σουκανε μολυνση στο εντερο λογω δυσκοιλιοτητας , τοχει αυτο , και τα 150 , ουκω λιγα ......πινε νερα , τρωγε φυτικες ινες πολλες , η μειωσε το .......
Το κοψα , πεθανα δυο φορες στον γαστρεντολογο με φοβερους πονους και αντιβιωτικα 10 μερες! Τωρα μονο παιρνω τα 75 μιλ. και το εντερο μου περασε τελειως. Τρωω πολυ , δεν εχω παρει κιλα αλλα εχω τσιμπημενο σαχαρο 124 το πρωι , θα με στειλουν για καμπυλη . Απο τοτε που ξεκινησα τπ εφεξορ συμβαινει αυτο τρωω 1 σοκολατα την μερα , γλυκα , κουλουρια , οτι βρω παλι καλα που καθομαι 56 κιλα αλλα φοβαμαι το σαχαρο.
Η σοκολατα δεν ειναι απο το εφεξορ , εγω δεν βαζω γλυξκο στο στομα μου , τα απεχθανομαι , ουτε ανοιγει την ορεξη το εφεξορ ...................... μαλλον σαρεσουν τα γλυκα , και με το ζαχαρο τσιμπημενο , θαλει προσοχη ........υποθετω οτι η καμπυλη που θα κανεις , ειναι η γλυκοζιωμενη αιμοσφαιρινη , ενας καλος δεικτης ζακχαρου .... που καλως το φοβασαι ....
τα 75 mg , με τον καιρο τακανα 75+37.5mg , και δενεχω πια δυσκοιλιοτητα , τους πρωτους δυο μηνες ειχα , επαιρνα dulcosoft , ενα υγρο που μαλακωνει τα κοπρανα , και δεν ειναι απ αυτα που ξαφνικα τρεχεις και δεν φτανεις , απλα πας πιο ευκολα τουαλετα .....
Καμπύλη οχι , δεν ειναι η γλυκοζ. σου δινουν γλυκοζη απο το στομα και σου μετραν το σαχαρο , οχι δεν μου αρεσαν παλια τα γλυκα τωρα αμα τρωω ειδικα σοκολατα νομιζω πως ανακουφίζομαι απο τον ψυχικό πόνο! Και οντως συμβαίνει.
εγω παιδια με το εφεξορ εχω αδυνατισει παντως πολυ..δεν μου εχει μεταβαλλει την ορεξη..μη σας πω πως τρωω κ λιγοτερο...