Originally Posted by
Mary93
xristoforos28 καταλαβαίνω τι εννοείς, και τελικά δεν ξέρουμε καν αν είναι σωστή η διάγνωσή τους και αν θα μας βοηθήσουν.Απλά στην απόγνωση μας δεχόμαστε ότι μας πουν και ότι φάρμακο δώσουν.Πειράματα δηλαδή.
Σαπουνάκι_μπάνιου Καλημέρα σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.Αυτό προσπαθώ να κάνω.Προσπαθώ να βρω τι πυροδοτεί όλη αυτή την κυκλοθυμία για να μπορέσω να την ελέγξω.
Μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι έχω καλλιτεχνικές ανησυχίες.Ασχολούμαι με την ποίηση από πάρα πολύ μικρή ηλικία που οι συνομήλικοι μου δεν ήξεραν καν να γράφουν.Στο σχολείο οι δάσκαλοι μου ήταν πολύ εντυπωσιασμένοι από αυτά που έγραφα και πάντα ξεχώριζα γι'αυτό,αλλά είχα και έχω φοβερό πρόβλημα συγκέντρωσης, δεν σταματάει ποτέ να τρέχει και να αποσπάται το μυαλό μου.Εδώ και μερικά χρόνια ασχολούμαι και με το θέατρο που το λατρεύω.Γενικά βιώνω πολύ ακραία όλα τα συναισθήματα και ως ένα φυσιολογικό βαθμό αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου που το θέλω γιατί με κάνει δημιουργική.Μετά από κάποιο σημείο βέβαια όλο αυτό ξεφεύγει και δημιουργεί πολλά προβλήματα ευερεθιστότητα, θλίψη,ενοχές,αυτοκαταστροφ ικές τάσεις και μετά ευφορία,έντονο ενθουσιασμό, υπερκινητικότητα και πολλά άλλα.